Sayfa 489/1003 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Vakıftaki Py bana Dolar için TRT250823F10, Euro içinse TRT240524F13 tahvilleri aldırdı. %3 gibi getirileri var. Alım satım farkı ve vergi yok diye anladım. Bir inceleyin isterseniz.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    hesabımda boşta duran dolar ve euro var, bunları ne şekilde değerlendirmek gerekiyor, faiz olarak fazla vermiyorlar sanırım hele euro'ya hiç vermiyorlar, eurobond almaya değemez o kadar çok değiller, geçen ay euro ile alınan bir fon aldım baktım sürekli zarar ediyor panikleyip sattım, yoksa öyle dursun mu bilemedim.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, itibar etmeyiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ppz günlük getiri %0,1033. mk yüzde 40'ı buluyor, 32 günlük mevduğata bizleri mahkum etmiyor ve duruma göre farklı aksiyon fırsatı sağlıyor. daha ne olsun, teşekkürler ppz, iyi ki varsın. iyi ki bizim kıymetlimizsin.
    Hocam bunu alıyoruz kısaca anlatabiliisin

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ppz günlük getiri %0,1033. mk yüzde 40'ı buluyor, 32 günlük mevduğata bizleri mahkum etmiyor ve duruma göre farklı aksiyon fırsatı sağlıyor. daha ne olsun, teşekkürler ppz, iyi ki varsın. iyi ki bizim kıymetlimizsin.
    Tefastan baktığımda %30 lar görünüyor

4. Reis seçim konuşmalarında LGBT ye sürekli laf ediyordu. AKP başkan vekili Özlem Zengin in favori filmi Bohemian Rapshody imiş. Bu ne perhiz bu ne laha turşusu. :-) Filmin nasıl olduğunu söylemeye gerek yok.

https://twitter.com/Aktivist1111/sta...729651200?s=20

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    hesabımda boşta duran dolar ve euro var, bunları ne şekilde değerlendirmek gerekiyor, faiz olarak fazla vermiyorlar sanırım hele euro'ya hiç vermiyorlar, eurobond almaya değemez o kadar çok değiller, geçen ay euro ile alınan bir fon aldım baktım sürekli zarar ediyor panikleyip sattım, yoksa öyle dursun mu bilemedim.
    Garanti Bankası :

Capture.jpg
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Reis seçim konuşmalarında LGBT ye sürekli laf ediyordu. AKP başkan vekili Özlem Zengin in favori filmi Bohemian Rapshody imiş. Bu ne perhiz bu ne laha turşusu. :-) Filmin nasıl olduğunu söylemeye gerek yok.

https://twitter.com/Aktivist1111/sta...729651200?s=20
    Yeşildağ’ın iddialarıda var ayriyetten

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by duck wing duck Yazıyı Oku
    Vakıftaki Py bana Dolar için TRT250823F10, Euro içinse TRT240524F13 tahvilleri aldırdı. %3 gibi getirileri var. Alım satım farkı ve vergi yok diye anladım. Bir inceleyin isterseniz.
    TRT ile başlayanların hepsi %10 stopajlı
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

londralı finansçı memo şişmşek paşa gelirse , İngilterdeki -ABD'deki_Avrupa Birliğindeki para baronları yine türkiye pisasasına dalarlar mı ?

daha önce maliye-hazine nazırı damat laz paşa , bunların ümüğünü sıkmamış mıydı ?

anlarından doğduklarına pişman etmemiş miydi ?

yerliye % 20 bu gavur finansçılara % 500 faiz yazmamış mıydı ?

hatta yerlinin yabancıya yerli para göndermesini yasaklamamış mıydı ?

acaba bu kafirle bir moku iki defa yerler mi ?

faiz artışları ve iğneden-iplğe mal ve hizmetlerde ıvırına zıvırına vergi getirmeyecek mi-var olan vergilerde artış olmyacak mı ?

yerel seçim arefesinde böyle bir aksiyona Reis Bey , izin verir mi ?

kafada çılgın sualler...

Sayfa 489/1003 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •