Sayfa 228/1005 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Viop LI

Mehmet Şimşek gelecek haberi
    Yeterli.
    Gelsin.. Ver tabana

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    mehmet şimşeğin gelmesi borsalar için iyi mi?

sıkı politika borsaya zarar vermez mi?
    Trust + logical and measurable economic politics+ stabilized lira = yeah lets try to invest in turkish assets...

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    grafigin guncel hali altta degisen cok birsey yok hisselerle devam.... epik wave 3 is coming.. bugun pek aktif olamayacagim forumda.. herkese kolay gelsin.. xauusd yi çöktürün gıcık oluyorum ��

ufak bir ekleme ... üstteki grafiğe göre fiyat orta vadede düşüş trendi içinde hareket etmektedir. .. (alçalan tepeler ve dipler alçalan bir mavi kanal) .. ancak t1-t1 mavi alçalan kanal yukarı kırılırsa düşüş trendi bitmiş denilebilir .. fakat uzun vadede de yükseliş trendinde olduğumuzdan ve devam edeceğini düşündüğümden (dalga sayımı olarak) biraz rahatım açıkçası umarım yanılmam ... tekrardan kolay gelsin
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. Ne güzel oldu elimdeki uzun vade tutuklarımı verdim fışkırtmada.
    Az biraz shortum var titrek şekilde duruyorum shortumla hava soğuk.
    Piyasa benim ticari kartıma akdar düştü ise sonrasını düşünemiyorum ama borsa gidiyor işte Vadeli dolarada veriyolar

5.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Trust + logical and measurable economic politics+ stabilized lira = yeah lets try to invest in turkish assets...
    if he leaves
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Bu kuşlu sitedekiler bir elden mi yönetiliyor. Hepsi bir ağızdan viop uçtu haber mi var diye gazlayıp duruyorlar milleti. Çok garip geliyor şu an durum. Başka akşam seansları yükselirken sesleri çıkmazdı. Bakalım yarın akşam kapanış ne olacak. Düşündüğüm gibi ters bir durum olursa bunların bir elden yönetildiği kesinleşmiş olacak. Yanılırsam da paranoyaklığımla kalacağım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kuşcular yine bildi, açılış fevkaladenin fevkinde beklentilerin üstü fışkırttı
    Sanırsam bist tekel den yönetiliyor, paronayak değilsin dostum pala ekibe talimat vermiş yarın fışkırttırın deye
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İkisi de doğru. Nereden baktığına bağlı. Net rezerv var, kılçıksız rezerv var. MB yurt içi bankalardan ters swap yoluyla ve yabancı MB lerden swap (23,7 milyar USD), döviz depo (19,5 milyar USD) ile borç/ödünç aldığı miktarı net rezervde gösteriyor. O yüzden bir yerde -4 milyar bir yerde -60 milyar USD diyorlar. Hatta MB de duran Hazineye ait döviz hesabı da çıkıldığında, kılçıksız rezerv için, -75 milyar USD oluyor.

Brüt ve Net rezerv yanında bir de satılabilir rezerv terimi girdi hayatımıza. MB tarafı işler karışık. Biraz değil bayağı.

Ama Net hesap gayet belli resmi verilerden. Maalesef MB nin kasasında kendine ait bir dolar bile rezervi yok. Üzerine 60 milyar dolar borcu ve elinde 15 milyar dolar emanet dövizi var.

Satıabilir, elbette kendisine ait olmayan, döviz miktarı da kabaca 30-35 milyar USD civarı olduğu tahmin ediliyor verilerden. Ki bunun kabaca 15 milyar doları Hazineye ait. Vakti gelince kendi dış borcunu ödüyor.
    Uğur Gürses grafikleştirmişti son hali. Dünyada da kabul gören hesap sonucu budur. Hazine dövizi dahil edilmemiş hali. Dediğim gibi o da dahil edilirse -75 i buluyor.

8. 2 gün sonra diyecekki..

sözümü dinlemiyordu görevden aldım...

ben faize karşıyım...

kim faiz yüküyle halkımı ezmeye çalışırsa karşısında olurum...

bunun mehmet şimşek olması önemli değil diye bir açıklama...

sonra %50 şak şak şak
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 228/1005 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •