Sayfa 209/661 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. https://www.msn.com/tr-tr/yasam/seya...07f3fe21&ei=12

Mesela bu habere niye bloomberght de yer verilmiyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Dünya uyandı aslında 22 yüzyılda Çin ABD ab ötesinde ortak para biriminin alt yapısı hazırlanıyor

Doların ve ABD hegomanyasıjın devri kapandı ABD halkı ve dünya barışı için güçler birliği şart ABD liderliği için resmî bir teşekkürü ise mağdur halklar ABD askeri operasyonları yüzünden Irak Vietnam Afganistan ve Afrika’da pek de candan edemezler ABD ye teşekkür ederiz doların devrini kendi dış politika ayakları ile dünyada kendileri polis ve askeri zorba politikaları ile iyice nefret ederek olanaksız hale getirdiler

Öyle yanlış politikalar izledi ki ABD çini dört güç yapmakla kalamadı çok kutuplu bir dünya kurdu be kendi gücünün dinamiklerini yok etti aslında Çin’e meydan okumasa bile askeri ekonomik gücünü paylaşarak genişletebilirdi şu an 1990 lardan daha zayıf kalan bir ABD dış politikası ve doları var bence yapılması gerekenler yapılmadı

Tayvan’ı paket yapıp çüne elbette veremez çoğu konuda düşmanlaştırıcı askeri poltikalar zaten askeri silah endüstri çıkarı mi politik zemin kaybı gerçeklik mi tartışmalı konular var

Çin Afrika’yı ve Ortadoğu’yu hatta İsrail’i ABD elinden aldığı gün ABD dünyada artık süper güç olma unvanını da kaybedecektir

İlk uyarı dolar ile gelir ÇİN -Rusya Afrika ve Ortadoğu’ya yerleşir o zaman burda konuşuruz 40 sene sonra belki de başka konuları …

Ben dolara keyfimden karşı değilim ülkeme 2 milyon ABD turisti bile gelip nakden katkı sunmuyorsa dolarla en ufak çıkarım bile yoksa ne
    Halt etmeye taşıyorum hamal gibi Meksika olsak Kanada olsak 🇨🇦 Meksika 🇲🇽 dolara bakışım farklı olurdu rızkımı ABD vermiyorsa dolar aşkı nedendir ???

3. LA FONTAINE den masallar. Amerikan hegemonyasının yıkıldığını torunlarınızın torunları görür belki, o da bir ihtimal. O değil de yarın piyasanın nasıl olacağını saat 24:00 da USD açılışı bir nebze belirler diye düşünüyorum. Bakalım herkes dolarlarını satıp borsaya koşacak mı ? izleyelim ve görelim.

4. Masalı S.G A.Y T.Ş D.A A.K B.A M.M Ö.D dinleyenlere sormak lazım.

Kim neyi görür bilmem ben en az 2 senedir birilerinin yanlış konuştuğunu birilerininde masallara kanarak onların peşinden gittiğini bilirim gerisini de anlamam.

Çok değil bu topicte Naci Ağbal dan sonra neler konuşulduğunu ben çok iyi biliyorum. Benim pozisyonum full borsa idi. Gördük sonra ne olduğunu kimin ne kadar kazandığını.

Benim en sevdiğim Ardensenden masallar anlatıldığı zamanlardır. Çünkü ;

En iyi mal en ucuz fiyata ancak birileri o masalları dinlerken alınır.

Herkesi de o masallara kanmayın diye uyardığım için benim vicdanım rahat.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Abi hegemonyası yıkıldı kardeş sen masal dünyasına yaşamaya devam et Çin Rusya dünya savaşı çıkartsa ABD diye bir ülke kalır kalır ama 3 eyaletten oluşur .

Dünya savaşı çıkmasın diye Rusya’ya kaç tane yaptırım yapabildi ABD hegemonya imiş senin gibi ABD ti dev aynasında görenler yüzünden Türk milleti doları bi bok zannediyor zaten dolar da ABD fe kusura bakma korkuluk gibi bir güce dönüşecek silahlı gücü zayıflıyor ABD nin bu istihbaratınız yok ..

Abd bizi yönetiyorsa dünyayı yönetiyorsa hadi her istediği işi yapsın da görelim saçma sapan abd avukatlığı yapmayın gidin abd de kariyer yapın da anlayın gerçekleri !!!

6. And ye sadece insan hakları ve demokratik değeri için saygın duyun parası ve gücü olduğu için değil bu akıl tutulması güce tapınmacılıktır ben güce saplantılı insanlara değer vermem ancak acırım

Gerçekleri söylemek lazım abd kendisi de biliyor zayıfladığını görece dünyanın aradaki farkı kapandığını

1980 lerde Çin bir basit 3 dünya ülkesinden halliceydi Hindistan’dan beterdi şimdi abd ye kafa tutar oldu 30 seneye kadar Hindistan ekonomisi abd ti geçerse ben de fark kapanmaz diyenlere çok çok güleceğim teknolojisi asker anlamda Rusya ve çinin geride ama fark da kapanıyor ekonomide zaten ab Çin Rusya ilerde …

Hegemonya göremiyorum CİA bile bunu savunmuyor CİA DYEMİYOR BİZ FARK ATTIK 200 sene diye …

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Yolun açık olsun robot işlem filan yapacaksan elin taşı kuşu kredisi filan bize de öğret üstat bak hala müzikal dernek kurma telaşım var para lazım son çare mektup yazmak zenginlere …

Alın teriyle trade edip stabıl artan geliri robotla yakalamak isteriz nispeten

Hayırlı kazançlar bol şans 666
    Abimin sirketine algo yazdiriyorum, maliyetim yok yani. Bu hafta araci kurumlar ile teknik detaylari gorusecegim. Ustune ustluk yok saydigim 4 dolardan once satmayacagim Halk Bankasi hisselerimi teminat gostererip mal tasimadan kendim islem yapacagim. Dedelerin son kullanma tarihi dolup hukumet gitmeden bir kurus parami tutmam da getirmem de. Bitti. Evlerimizin fiyati bile 3 kat artmis Ruskiler sayesinde 1 senede, yatirim yerine uckagatcilik uzerine kurulu bir duzende parami korumaya calismakla ugrasamam.

Belirtmek isterim ki para kazanma derdi yok, zevkine. Bu islerle ugrasanlar profesyonel, iki tarafli islem yapiyorlar. Duzenli bir gelir olacak diye dusunuyorsan hayal kirikligi ile sonuclanir benim kanaatimce bizim gibi amatorler icin. Benim boyle bir derdim yok. Yatirim yapiyorsan orta vadeli dusunmek en iyisi gibi. Senin de gonlune gore versin Deniz kardes.

Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku
    Bankaların daha çok trade için tercih edilmelerinin sebebi çok fazla hisseleri olması mıdır?

Ben isc'yi yıllarca toplayacağım diyen biri saf mıdır?

Teşekkürler cevaplar için şimdiden.
    Bankalar ekonominin aynasidir. Sermaya piyasalarinin, yani paranin, en cok isi para olanla, yani bankalar ile ilintili olmasindan daha normal ne olabilir.

Likidite olmasinin sebebi de yine para ile ugrasanlarin (faiz, kredi, swap, vs) bankalarda pozisyonlari, teminatlari, varliklari olmasidir.

Toplayip toplamamak sahsi kararin, herkezin finansal durumu sartlari degisik, bankalar hicbir sekilde buralari haketmiyor, ama hukumet degismeden getirilerinin sanayiden daha fazla olacagini dusunmuyorum sahsen. Her zamanki gibi tek hisse yerine fazla yayilmadan torba yapmak (1 banka, 1 kus, 1 tech vs) yatirim icin en iyisidir. En azindan bir sektor tokezlediginde psikolojik olarak destek olur. Koyun-bacak.

Sayfa 209/661 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •