Sayfa 139/342 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. 1.4 milyar öz sermayesi olan şirket iskontosu dahil 1 milyarlık arsası olan bina aldı yav bu çok büyük bir yatırım, üstüne gerekli tadilat yapılınca üretim için kullanılacak denmiş vay arkadaş.

2. Şimdi bu alınan arsa ve binayı hangi üretim planı çerçevesinde aldı onun kapını bekliyorum mesela hücre imalatı için mi veya şarj ünitelerini bundan sonra burada mı üretecek gibi Bi kap atarsa daha açıklayıcı olacak yoksa bende gayrimenkul işine mi girdi diye düşünmeye başlayacam
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. Depolama alanı kirada idi işi büyütüyor yarısı peşin yarısı taksit karlı yatırım 1 yıllık kârı ile öder 2.fabrika ve istihdam yaratacak m.simsek rüzgarı da arkasında teşvik lerde gelir.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    başka bir şey dileseydiniz keşke
    Hissiyat bekliyordum ama bu yetmez satış pazarlama şefinden de Bi kap bekliyoruz böyle üretim yapan Bi firma kap yağmuruna tutması lazım bizi satış pazarlamadaki arkadaşlara feyz verelim biraz
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5. Sasa da böyle büyümedimi devamlı yatırım yaptı daha bu bebek daha temettü ve bedelsiz i var hem bu teknoloji yenilebilir enerji şarj istasyonu vb işinde ytd

6. 6 ay sonra 17 taksit dedimmi 2 yıl vade ile 1 milyarlık yeri 840 milyona almışlar. Hemde organize sanayiden alınmış , her türlü teşvik her türlü indirim olan yer mis gibi ama çok devasa bir yatırım şu, hani şirketin icindeki öz sermaye 1.4 milyarken 1 milyar daha geldi hemde kredisiz.

7. 16.07.2024 - 10.12.2024

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Patron gayrimenkul işine mi giriyor keko ,araziye bina dikmesin hücre yatırımı beklerken araziye gömdü paraları
    Bende simdi gördüm...tam 116 dönüm...devasa bir fabrika arazisi ...şirkete giren nakitin bir kısmı buraya girdi...kalanları ile yatırımlarını yaparlar...devlet baba da ciddi teşvik verecektir...Sasa nin ilk donemlerindeki devasa yatırımına benzettim...cwene dev olma yolunda ciddi bir adım attı..bir iki yıla kalmaz BIST 30 veya BIST 50 ye girmeye aday oldu bu yatırımı ile...güzel bir haber...ben heyecanlandım...sonraki gelişmeleri simdeden merak etmeye başladım..gelen yeni kaplar herşeyi açıklayacak ..zaten attıkları büyük iş kaplarindan agresif büyüdükleri anlaşılıyordu..demek ki kapasite yetersiz kalmış...üretim talebi karşılamaya başlamış olmalı ki bu yatırım kararını almışlar..tüm ortaklara hayırlı uğurlu olsun..bu güzel kap ile 200 ler artık menzile girmiştir..

Bu sektörde daima sürprizler var diyordum ..işte gördünüz...kimsenin beklemediği bir anda çok güzel bir kap geldi..satanlar geri alabilecek mi doğrusu bilmiyorum ..yarın izleyelim bakalım .
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 139/342 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •