Originally Posted by
kwon3
Patron gayrimenkul işine mi giriyor keko

,araziye bina dikmesin

hücre yatırımı beklerken araziye gömdü paraları

Bende simdi gördüm...tam 116 dönüm...devasa bir fabrika arazisi ...şirkete giren nakitin bir kısmı buraya girdi...kalanları ile yatırımlarını yaparlar...devlet baba da ciddi teşvik verecektir...Sasa nin ilk donemlerindeki devasa yatırımına benzettim...cwene dev olma yolunda ciddi bir adım attı..bir iki yıla kalmaz BIST 30 veya BIST 50 ye girmeye aday oldu bu yatırımı ile...güzel bir haber...ben heyecanlandım...sonraki gelişmeleri simdeden merak etmeye başladım..gelen yeni kaplar herşeyi açıklayacak ..zaten attıkları büyük iş kaplarindan agresif büyüdükleri anlaşılıyordu..demek ki kapasite yetersiz kalmış...üretim talebi karşılamaya başlamış olmalı ki bu yatırım kararını almışlar..tüm ortaklara hayırlı uğurlu olsun..bu güzel kap ile 200 ler artık menzile girmiştir..
Bu sektörde daima sürprizler var diyordum ..işte gördünüz...kimsenin beklemediği bir anda çok güzel bir kap geldi..satanlar geri alabilecek mi doğrusu bilmiyorum ..yarın izleyelim bakalım .
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri