Sayfa 354/1005 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Viop LI

1. Bence genel bir düşüş var gibi.

Endeks ağırlığına göre değil de eşit ağırlıkta bakınca resim farklı olabiliyor

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. P&g colget çolakoglumeteroloji dyo izocam aygaz capitol aklıma gelenler,niye yazdım ben isi bıraktığımda birader
    Bu firmaların hepsini teknolijiye ayak uyduramadigi için kusturdu ve bitirdi,ben yıllarca ekmeğini yedim.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eski avcılardan kim kaldı bu piyasada sadece balık değil, dedemden kalan çift kırmalı ile dağlarda tavşan dağ keçisi çok kovalardık, şimdi biraz yürüyüş yapsam nefesim kesiliyor.
    En değerli şey bence gençlik
    Dişin keserken yiyecen derlerdi, inanmazsın ama dişim körlemiş artık eskisi kadar kesmiyor ağzımda lokmayı yutana kadar ücbeş tur döndürmek zorunda kalıyorum.

diş bilevlenir mi işci abi sen bilin
    Ben o işi geçen sene implat yaptirarK hallettim,şimdi implatlari satasim geliyor çok para yaw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    4. sü ve en önemlisi kayın babanın zengin olması bence
    Yok abi ,kimse istemez o dedigini

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İhtimal olarak diyebiliriz ama gün sonunda "yanılmışız " da diyebiliriz.Hayatda herşey olabiliyor garantisi yok maalesef.
    Hayat bu ne getireceği belli olmaz.
    İkiz kulelere uçaklar çarptığında yükselen borsanın tüm hisselerinin taban olması 13 saniye sürmüşdü yanlış hatırlamıyorsam.
    Çok daha hızlısı 94 de oluyordu.
    Hisseler 4-5 sn de tabana oturuyordu üçü beşi hariç.

var mı eskilerden o günlerde alıcısı olan hisseleri ve trendi genel endexe ters olanları hatırlayan ?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eski avcılardan kim kaldı bu piyasada sadece balık değil, dedemden kalan çift kırmalı ile dağlarda tavşan dağ keçisi çok kovalardık, şimdi biraz yürüyüş yapsam nefesim kesiliyor.
    En değerli şey bence gençlik
    Dişin keserken yiyecen derlerdi, inanmazsın ama dişim körlemiş artık eskisi kadar kesmiyor ağzımda lokmayı yutana kadar ücbeş tur döndürmek zorunda kalıyorum.

diş bilevlenir mi işci abi sen bilin
    Bizim avcı uçuyor. Oğlum davşanı anladık da dağ keçisi kovalamak ne. Adamlar kaç bin metrede pusuya yatıyor ellerinde çok özellikli modern sniper tüfeği. Sende dedenden kalma tüfek ile kovala. Oğlum sen avcımısın

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Saygılar ve hürmetler

Eskiler konuşmadan da anlaşabiliyor kendi aralarında.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Arkadaşlar dolar tahmininiz var mı temmuz ağustos gibi 25 yada 28 yine yıl sonu 35 diyenler var. Ayrıca doların bu artışından etkilenecek şirketler sizce hangileri?

Sayfa 354/1005 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •