İlk vergi neye gelecek acaba?
İlk vergi neye gelecek acaba?
Bir önceki versiyonu hatırlayın, her gün akşam sekizde faiz düşecek diye konuştu, dolar az az yükseliyordu, en son saat sekizde değil gece onda konuştu, dolar 16 dan 18 olmuştu. KKM yi açıkladı ve dolar 11-12 lere geldi. Elindeki silahı o gün çekti. Şimdi dolar 20 olur 30 olur diyene itibar etmeyin. Ne olursa olsun mutlaka sakinlik olur. Faiz düşecek açıklaması artık gelmeyecek. Ne kadar ve hangi ara ile artacak açıklaması gelecek.
Evet bu doların diyetini birileri ödeyecek, öncelik bize düşer, yani halk ödemeli, bize yakışan bu, %52 ile seçtik, seçerken ödenecek diyet parasını hazırladık. Sonra Malasef bankalar ödeyecek. Bankalar ucuz diye düşünmeyin. Sanayi güzel, koç dün yazdık 200 olur mu, bugün en iyi giden hisse oldu.
Kafam bi milyon oldu burdan hisse alsan bi dert almasan ayrı bir dert.
Gap manyağı olduk.
Bist 30 dışı hisseler sakat, kimin ne kadar döviz borcu var belli değil. Büyüklerde şeffaflık var, küçükler kapalı kutu. BİST30 dışından uzak durulmalı.
Herkes faiz artacak falan diyorda.Faiz topiğine de yazdım.Ya artmazsa.Mehmet Ş. faizin başında değil.Yeni gelen hanımkızımız da necidir ne kafadadır bilemiyoruz.Ki ben düşük faiz hormonlu büyümeyi pek seven birisi olduğunu düşünüyorum.Tam reis kafası yani.
Bence her ihtimali göz önünde bulundurmamız lazım.Tutup daha da indirebilir faizleri.![]()
Yer İmleri