Alıntı Originally Posted by megokturk Yazıyı Oku
25 ülkeye ihracat, sponsorluk, reklamlar, cep uygulamaları, 15 yildir yerinde sayan ve 4 yıldan fazla zamandır sürekli zarar aciklamasi , görünenler bunlar.. peki bilinmeyenler neler...ben bu fiyatlara inanmıyorum...grafik yukselis trendini destekliyor..şahsi gorusumdur...ytd...

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pınar Su 2013 yılından beri ciddi yatırımlar yaptı. 2016/Kasım ayında biten Bursa yatırımı ile üretim kapasitesi 1.700.000 tona yükseldi. Firma yetkilileri bu kapasitenin sektörde çok önemli bir tutar olduğunu açıkladı.

Sektörde halka açık tek firma Pınar Su olduğu için diğer büyük firmalarla kıyaslama imkanı yok.Ancak pazar payı bakımdan 2016 yılı verilerine göre sıralamadaki yeri 4. lük.Artık firma Bursa yatırımı sayesinde, İstanbul ve Ankara'ya daha fazla ağırlık verebilecek. Ayrıca firmanın gelecekteki hedefi bir içecek firması olmak.

Şimdi sıra biten bu yatırımların meyvelerini almakta. 2017/2. ve 2017/3. çeyrek bilançoları benim açımdan önemli. Bakalım bilançosu düzelmeye başlayacak mı ? Hissenin şu anki fiyatı bence de yatırım için çok uygun.