Sayfa 410/1005 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben sigara içip etrafa saldıran bir kişi görmedim, 30'undan sonra başladım bir ara bıraktım. Normalde benim sigara ile işim olmaz ama daha iyi düşünmek için gerekiyor.

İç dış stabilizasyon olunca bırakırım. 2 dolar üstü olduğu zaman da bırakmayı veya alternatifleri düşünmeye başlarım fayda maliyet analizi gerekir.
    Günde 2 paket içen biri olarak söylüyorum...
    Ben de sigara içmeyen sayko görmedim
    Daha iyi düşünmek falan... Bu işin sonu bireye göre değişen çeşitli türlerde bağımlılık.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Allah ın daşını dünya kurulup aradan kaç bin sene geçti bilemem ama halen taş devri insanlarını kandırdıkları gibi kandırarak bu devirde bile (teknolojik çağ atlamış dünyada) halen sarı taşı paraynan satıyorlar
    yakında Allah ın suyunu ve güneş ışığınıda paraynan satarlar.
    Haa bu arada dünyada altın rezervi baya azalmış, bulmakta ve çıkartmakta zorlanıyorlar mış, yer kürenin bayaa bi altına derinlere inmek gerekiyormuş

Saygı duyarım
    Buda bi görüş
    Ona bakarsan parada ağaç
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ben içmeyince saldıran gördüm.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet, yak bir sigara sakinleş vs deniyor.

Bende sinir yok onu çocuıkken bir şekilde öğrendim., genelde başkaları için endişelendiğimden çok da sinirlenmeye de gerek kalmıyor. Telafisi veya tazmini olan hiç bir şey için endişeye gerek yok bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Ben parayada karşıyım başganım, yazık o kesilen ağaçlara
    Taş devrinden kalmış insanlar gibi düşünmeyi bırakalım artık devir yapay zekalarda sanal alemlerde, çip gibi bişii olucak her yerde para olarak geçecek
    Hamdım Piştim Yandım

5. Dünya değişiyor, değişime uyamayan ülkelerin sonu fena, ben uyarıyımda sonra uyarmadı demesinler
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben sigara içip etrafa saldıran bir kişi görmedim, 30'undan sonra başladım bir ara bıraktım. Normalde benim sigara ile işim olmaz ama daha iyi düşünmek için gerekiyor. Uzun yol şoförleri gece çok içiyor demek uyanık tutuyor, dikkati topluyor.

İç dış stabilizasyon olunca bırakırım. 2 dolar üstü olduğu zaman da bırakmayı veya alternatifleri düşünmeye başlarım fayda maliyet analizi gerekir.
    İzmir Torbalı'da Philip Morris International yöneticilerinden biri anlatıyor
    bir labratuvar kurmuşlar sigarayı lezzetlendirmek bağımlı kılmak için aklın durur ,gıdada bu kadar ARGE yoktur

biz bundan kurtulmağa çalışırken adamlar boş durmuyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Günde 2 paket içen biri olarak söylüyorum...
    Ben de sigara içmeyen sayko görmedim
    Daha iyi düşünmek falan... Bu işin sonu bireye göre değişen çeşitli türlerde bağımlılık.
    Malesef takınıtılı biri olduğumun farkına vardım. detaylara filan çok bakıyormuşum. Beni ben yapan şey olduğundan çok da umursamıyorum. Borsada kuruşlar önemli o yüzden çok sorun olmuyor. Çalışırken de işe yarıyordu. İnsan ilişkilerinde alttan alma huyum olduğundan orada da sorun olmadı.

Öte yandan yalnız yaşasam da ev hayatında ne çöptür ne tekrar kazanılabilir ikilemi zaman zaman sorun oluyor. Bir seferinde evdeki yedek şeyler ile birinin evini döşemiştim, ütü, sğpürge, züccaciye, halı, kilim, TV, küçük ev aletleri vs.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Ehehehe
    Yahu yatırım forumunun üstadları "3-5 nesil sonra" diye altın kötülüyor. Algı fena bişey.
    BTC... hadi onu sigtir et! Doge coin diye bişey var ortamlarda.

Burası da yatırım forumu. Yarın altın USD bazında %10 yapar...
    Üzülürsünüz bu yazdıklarınıza.
    Ortalama yatırımcının akl-ı selim olma yaşı 30.
    Geri kalan ömrü boyunca efektif yatırım yapabileceği zaman 30-35 yıl.

Şimdi ben de diyeyim ki... "Her şey fani, ölüm ani..."
    Laf mı?
    Bakalım depecek mi?

Bugünden yarına, Aylık, Yıllık, Asırlık analizdense... Duruma göre aksiyon almak evladır.
    "Müneccimler" bu tanımdan azade elbet...

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 410/1005 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •