Sayfa 409/1005 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Viop LI

1. Ehehehe
    Yahu yatırım forumunun üstadları "3-5 nesil sonra" diye altın kötülüyor. Algı fena bişey.
    BTC... hadi onu sigtir et! Doge coin diye bişey var ortamlarda.

Burası da yatırım forumu. Yarın altın USD bazında %10 yapar...
    Üzülürsünüz bu yazdıklarınıza.
    Ortalama yatırımcının akl-ı selim olma yaşı 30.
    Geri kalan ömrü boyunca efektif yatırım yapabileceği zaman 30-35 yıl.

Şimdi ben de diyeyim ki... "Her şey fani, ölüm ani..."
    Laf mı?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    A101 sigaraya zam yapmış bir seferde 3 tane idi tekrar 5 yapmış, istersen 5er 5er alabiliyorsun.
    yıllık alsak evin bir bölümünü ayırmak lazım onlamı uğraşacaz Ariston üstad ..bırakmak lazım

10 senedir her akşam bırakıyorum .sabah yine bıraktığım yerden

3. her trendin bir sonu var Kisavade bey.. yapacak bisey yok.. ...bu degismez dunya tarihi kuralı.. golda gıcığım iyice

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    her trendin bir sonu var Kisavade bey.. yapacak bisey yok.. ...bu degismez dunya tarihi kuralı
    Aynı fikirdeyim. Ancak burası VIOP forumu, benim nickim de KısaVade üstadım.
    Sevgiler, selamlar.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    yıllık alsak evin bir bölümünü ayırmak lazım onlamı uğraşacaz Ariston üstad ..bırakmak lazım

10 senedir her akşam bırakıyorum .sabah yine bıraktığım yerden
    Ben sigara içip etrafa saldıran bir kişi görmedim, 30'undan sonra başladım bir ara bıraktım. Normalde benim sigara ile işim olmaz ama daha iyi düşünmek için gerekiyor. Uzun yol şoförleri gece çok içiyor demek uyanık tutuyor, dikkati topluyor.

İç dış stabilizasyon olunca bırakırım. 2 dolar üstü olduğu zaman da bırakmayı veya alternatifleri düşünmeye başlarım fayda maliyet analizi gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    mükemmel anlatim... saygilar Bozkurt patron. ..
    Eskiden altını ilk bulduklarında sarı taş demişler, diğer metallerden hem daha yumuşak hemde daha sağlam oluşundan ve rengininde güzel oluşundan mütevellit kabını kacağını sürahisini ve hatta kaşığını çatalını altından yapmaya başlayan insanoğlu, yılların geçmesi ve üremede korunma yöntemini keşfedememesinden dolayı hızla nüfusu çoğalarak obalar köyler ve şehirleşme neticesinde sarı taş ender taş konumuna gelince ve de para henüz bulunmadığından dolayı bir uyanık tüccar vasıtasıyla sarı taş ticareti başlatıldı. Taa ki günümüze kadar geldi ama artık ilerisi yok çünkü rezerv tükendi denilecek seviyeye geldi, dünyadaki insan nüfusuna yeterli gelemiyor
    Aynı senin düşündüğün gibi ileriki nesillerde sarı taş dinozorlar gibi yokolucak ticaret piyasalarından,belki antikacılar yada kolleksiyoncular aralarında paslaşır. tabii biz göremiycez o yıllarda neler olucağını
    Hamdım Piştim Yandım

Ben içmeyince saldıran gördüm.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bizim tokatçıyı galiba fena tokatladıalr
    sanırım şortunu indirmişler

Hisselerde ve endekslerde altlarda GAP'lar bırakarak kimsenin mal almasına izin vermediler, adamlar da sürdükçe sürdü aslında dövizin yükselmesiyle sadece kendini korudular.

adama sormazlar mı bir akıllı sizdiniz zaten gap’ı bilen diye

Sayfa 409/1005 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •