Originally Posted by ALPER İyi naklen yayın geliri olur bunların. ayasofya abi abonelikleri kahvede satar
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by ariston Dolarını bozana anlamlı bir şey verilmesi gerekir. salaklık heykeli yaptırsınlar
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ALPER Ok. O zaman taksidin üç değişkeni var. Kura sırası, ev fiyatı ve kur . Kur işi sakatmis yalnız. Tesekkurler ustad. Benim kardeşim girdi beş sene önce. Altın bozdurup birde araba sattı Doblo. Beş sene sonra Doblo fiyatına araba aldı. Külliyen zarar
SPOT da BofA tekrar almaya başladı,
kardemire 40 lira diye rapor çıkmış....
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by akcay sarı gacı yardırıyor... maşallah dememişsin 2.400 olur diye bekliyoruz.
Originally Posted by ariston Geçen yazdım, dünyanın asıl sorununun cinsiyet ayrımı ve bununla ilgili diğer şeyler olduğunu düşünenler bu işi sulandırmak istiyor. İsveç hemcins evliliği yasal hale getirmiş 5-6 ülkeden biri diye hatırlıyorum .normal bu tür ata sporlarının federasyonunun kurulması
ABD ADR Turkcell ile spot aynı gibi
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Forum Rules
Yer İmleri