Sayfa 192/210 İlkİlk ... 92142182190191192193194202 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    hesap özeti/ekstresi gibi bir yerden kaç liradan emrin gerçekleştiğini bulun, maliyetiniz o fiyat (+komisyon) olur.
    Ben iş, ziraat ve yapı kredi yatırım hesapları kullanıyorum hepsinin ayrı iyi ve kötü yönleti var hiçbirinden çok memnun değilim. Arayüz, kolaylık ve komisyon olarak ziraat yatırımı beğeniyorum ama viop teminatı takasbankın üç katı uyguluyor, işcep 1.5 kat uyguladığı için arbitrajda viop ayağını işcepten yapıyorum, hisse kısmını ykb ve ziraatten yapıyorum. Üçünde de robot kullanılmıyor mesela o da benim için dezavantaj oluyor.
    Bir boş vaktimde başka aracı kurumları da deneyeceğim (gedik'i merak ediyorum).
    sayin pilavli, siz de viop ayagini iscepten yapiyormussunuz. siz teminatlariniza nemalandirma alabiliyor musunuz? hesap tercihlerinden nemalandirma istiyorum secili oldugu halde gelen giden yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ekmekarasiekmek Yazıyı Oku
    sayin pilavli, siz de viop ayagini iscepten yapiyormussunuz. siz teminatlariniza nemalandirma alabiliyor musunuz? hesap tercihlerinden nemalandirma istiyorum secili oldugu halde gelen giden yok.
    Evet nema yatıyor, iscepe girin, sırasıyla yatırım, mobil borsa, viop, ekstre ve raporlar, ekstrelerim, yukarıda nakit hareketleri seçin, tarih aralığı seçip görüntüle deyin, kaydırarak inceleyin, viop teminatı nema getirisi diye her gün olmalı

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    .., viop teminatı nema getirisi diye her gün olmalı
    Faiz oranı yazıyor mu orda yoksa sadece tutar mı var

4.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Evet nema yatıyor, iscepe girin, sırasıyla yatırım, mobil borsa, viop, ekstre ve raporlar, ekstrelerim, yukarıda nakit hareketleri seçin, tarih aralığı seçip görüntüle deyin, kaydırarak inceleyin, viop teminatı nema getirisi diye her gün olmalı
    maalesef yok. yatirdigim teminatlar ve gunluk kar veya zararlar yazarken herhangi bir nemalandirma bilgisi yok. acaba teminat alt tutari diye bir olay mi var?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    Viop teminata gelen nema/repo için,
    Hisse tarafında hesap extrenize bakın ne kadar nema aldıysanız 1/20 si kadar kesintisi o taraftan yapılıyor.

kesilen tutarı 19 ile çarparak viop tarafına ne kadar NET nema işlendiğini hesaplayabilirsiniz.
    Bear_Bull
    @BearBull26

6.  Alıntı Originally Posted by ekmekarasiekmek Yazıyı Oku
    maalesef yok. yatirdigim teminatlar ve gunluk kar veya zararlar yazarken herhangi bir nemalandirma bilgisi yok. acaba teminat alt tutari diye bir olay mi var?
    Bende aşağıdaki gibi görünüyor, ekran görüntüsü paylaşıyorum:

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Faiz oranı yazıyor mu orda yoksa sadece tutar mı var
    Ekran görüntüsü paylaştım oran yok tutar var ama oranı hesaplayınca maalesef yüzde on gibi bir şey ediyor.

Sn. ekmekarasiekmek, isterseniz müşteri hizmetlerine sorun ama gördüğünüz gibi oran çok düşük pek bir şeye yaramıyor, arbitraja girerken teminatı boş duruyor gibi kabul etmek lazım.
    Bir ara diğer aracı kurumdaki teminata da bakayım onlar ne veriyor.

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ekran görüntüsü paylaştım oran yok tutar var ama oranı hesaplayınca maalesef yüzde on gibi bir şey ediyor.
    Ok hocam şimdi oldu
    Bende de bu civarda getiri oranı
    Siz bi ara %30 civarı demiştiniz sanki onun için sormuştum, benim mt ile paylaşmak için

Sayfa 192/210 İlkİlk ... 92142182190191192193194202 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •