Bugün alım var,seçim sonrası beklenti gibi duruyor,pazartesi herkes yukarı hareket bekliyor,alımlar onun için olabilir,tabiki Asla yatırım tavsiyesi olmadan.
Bugün alım var,seçim sonrası beklenti gibi duruyor,pazartesi herkes yukarı hareket bekliyor,alımlar onun için olabilir,tabiki Asla yatırım tavsiyesi olmadan.
SPK, beş şirketin sermaye artırımı başvurusunu onayladı
#Ttrak %87,50 bedelsiz
#Klrho %150 bedelsiz
#Dnısı %50 bedelsiz
#Ahgaz %1.150 bedelsiz
#Algyo %125 bedelsiz
Hayırlı olsun ortaklar
SM-A546E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cepteki 1 kuş daldaki 5 kuştan iyidir. Benim tavsiyemle alma,satma,tutma ; herzaman kendi kararını kendin ver.
Kasadaki dövizden bugün ne kadar kar yazmıştır acaba???
Cepteki 1 kuş daldaki 5 kuştan iyidir. Benim tavsiyemle alma,satma,tutma ; herzaman kendi kararını kendin ver.
yabancı paranın %10 değerlenmesiyle +76.995.615 TL yazıyor
şuana yaklaşık marttan beri değrlenme %22 ye yakın
Yatırımcı mağduriyeti çekilmez hale geldi ne dolardaki artışa , ne bedelsiz kararına hiç bir sağlam veriyi de takmayan tahtacının OYUNCAĞI ve soytarısı olmuş kapanışlarda karanlık odada 1 tl dipten yukarı tepen bir Şamar oğlanı hisse olur mu ?
Bu hisse senedi mi spekülatör kazıpının işindenmiş hali mi ben anlamakta zorlanıyorum
Teneke firması olsa neyse , çöp hisse senedi olsa mümkündür ki , Ne hali varsa görsün Deriz …
ama ciddi hedefleri olan ve baskı yiyen bu şirketin oyuncak edilmesine sessiz kalınması akla ziyandır .
Ne zaman bedelsiz?
Hala ne bekliyorlar?
Kurban bayramınımı?
Uyuma yönetim bayramla ne işin olur senin.
Uzatmayınız.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
16 sında dağıtıyor
19 da da hesaplarda olacak der.YTd
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri