Sayfa 650/1005 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dün tarama yapmıştım...Eğer yükseliş-tepki olacaksa SAHOL açık ara avantajlı gibiydi..

ve TCELL
    Hocam bakıyorum endeks'in ŞAHI kımıldamıyor Yalancı bahar olabilir mi ?

2. Emlak cumaları sever diyen bir arkadaş vardı. Sagolsun. 16 kademe yaptik sabah sabah.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dün tarama yapmıştım...Eğer yükseliş-tepki olacaksa SAHOL açık ara avantajlı gibiydi..

ve TCELL
    Sahol bankası Akbanka kıyasla çok geri kaldı. Pair olarak güzel duruyo

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SAATLİK SİSTEM.BIST100 e uyarlıdır.Ayda 2-3 kere al verir..SADECE ENDEKSE DUYARLI LOKOMOTİLERDE TRADE İÇİNDİR..AL deyince hisse al..sat deyince poz. kapat..açığa satış yok..

Bu sistem AL deyince-başka gösterge ve parametrelere göre uygun bıst30 hissesini al...

Dün kapanışta sistem al vermişti..peki hangi hisseyi almak lazımdı?...

TARAMADA EN GÜZELİ SAHOL çıktı...

Abi ben , neden hala FAKİRİM ,anlamış değilim...''VERMEZSE HALIK NE YAPSIN MAHLUK''

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    saatlik henüz al vermemiş ama yinede bir tepki güzel gerekli grafiğini topiğine attım
    katılıyorum cıtırlıktı ama 1-2 gune al verebilir
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Tüsiad görüşmesi bitmiş. Ters bir durum olsa çoktan çakış gelirdi gibi

7. TUSIAD gaz verdi yurdun dört bir yanı trenyolu olmuş şimdi bunlar ürünler ile doldurulmalı dedi Özilhan.

Karayolu için doğru ama demiryolu için uçtan uca bağlantı, sinyalizasyon, elektrikleşme, yeterli vagon lokomotif olmadan zor.

Marmaray banliyö hattına dönüştüğünden çok yararlanılmıyor, Halkalı Edirne hattı da tek hat. Bandırma- Bursa- Bilecik hattı, Ankara-İzmir hattı da devam ediyor.

Mesela Basra'ya demiryolu hattı ve Nahcivan oradan Azerbaycan demiryolu projesi önemli. Geçen yıllarda töreni yapılan Bakü- Türkiye yolcu treni projesi de işlemedi gibi.

Yani bir 10 yıl daha yatırımlar devam etmek durumunda.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Turistler roaming hangi hattı kullanıyor acaba.

Tcell genelde alt yapısı daha iyi gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 650/1005 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •