Sayfa 652/1005 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TUSIAD gaz verdi yurdun dört bir yanı trenyolu olmuş şimdi bunlar ürünler ile doldurulmalı dedi Özilhan.

Karayolu için doğru ama demiryolu için uçtan uca bağlantı, sinyalizasyon, elektrikleşme, yeterli vagon lokomotif olmadan zor.

Marmaray banliyö hattına dönüştüğünden çok yararlanılmıyor, Halkalı Edirne hattı da tek hat. Bandırma- Bursa- Bilecik hattı, Ankara-İzmir hattı da devam ediyor.

Mesela Basra'ya demiryolu hattı ve Nahcivan oradan Azerbaycan demiryolu projesi önemli. Geçen yıllarda töreni yapılan Bakü- Türkiye yolcu treni projesi de işlemedi gibi.

Yani bir 10 yıl daha yatırımlar devam etmek durumunda.
    Benim malak firmada bunlarla ilintili, du bakalım ağustosta belli olur.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Büyük hisseler zayıf gibi, endeksden çıkıyor sanki.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Her yerde bayram öncesi satış gelir lafı dolanıyor Twitter, youtube vs. Pala emmi herkesin beklediğini yapacak mı acaba

4. M. Şimşeğin Bankaçılarla görüşmesi saat kaçta

5. Siyasi yazı çıkmış sildim.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. bana boşkuşu çağırın. asdasds
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Alain Türkçe
    @AlainTurk
    ·
    1d
    Mehmet Şimşek reel sektör görüşmelerine başladı
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Tl: gg
    xbank: banane amıko

crash: o yeahhhh

Sayfa 652/1005 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •