Sayfa 198/342 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Bakın mesela cw enerji geçen günlerde 748 milyonluk 116 dönümlük bir fabrika arazisi aldı...eurpower de bu gün bir kap atarak 59 milyonluk bir arazi aldığını açıkladı..bunlar gelecekteki büyümenin işaretleridir arkadaşlar...bu hisseler çocukluk ve gençlik dönemlerini yaşıyorlar...bu yüzden de heyecanlıdırlar...geleceğe umutla bakıyorlar...bu heyecan hisselerine de yansıyor..bazen borsanın en kötü olduğu vakitte bile çıkışlar yapabiliyorlar..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Güzel niyetler yazmışsınız pazartesi 2 bin kazansam inancım gelir

3.  Alıntı Originally Posted by çaykara Yazıyı Oku
    Güzel niyetler yazmışsınız pazartesi 2 bin kazansam inancım gelir
    Cwene yüzde 1 çıkış yapsa ben 23 bin kazaniyorum dostum..cwene ye güveniyorum o yüzden de vaktinde ciddi bir sermayeyi buraya gömdük..geçen haftalarda cwene için 160 lar beni kesmez demiştim..daha gidecek uzun bir yolumuz olduğuna inanıyorum...esasında bir hissenin bölünmesine kadar tutmak iyidir (gesanda öyle olmuştu) ..yalnız ben o kadar tutabilir miyim bilmiyorum...bilançoları ,yatırımları güzel ipuçları verecek...sabırla tutmaya devdm..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Gesanda iken bu sektör şirketleri o kadar büyüyecek ki bir kaç yıl sonra BIST 30 ve BIST 50 de bu sektörden hisseler olacak demiştim...dün Astorun BIST 30 a girdiği haberleri geldi...bir iki yıl içinde gesan ,ardından da europower ve cwene nin de listeye gireceğini tahmin ediyorum...yaklaşık bir yıl önce her yatırımcının porfoyunde bu sektörden en az bir hissenin bulunmasi faydalı olacak demiştim...

Bu gün twiteera baktığımda liste yapan her fenomenin listesinde muhakak bir yenilenebilir enerji hissesinin olduğunu goruyorum...piyasa eninde sonunda sopayla da olsa doğru yolu bulduruyor...son zamanlarda bu sektörü eleştiren kimseciklerin foruma damlamamasi da bunu gösteriyor...

İnanmayanlar kalkıp giden trenlere ya el salladılar yada zar zor trenin son vagonuna bindiler..son vagona binenler dahi bana çok dua ettiler...

5. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

6. Astor ve Gesan artık belli bir hareket yaptılar... Astor da bedelsizi açıkladı... Bölünmesi sonrası kar realizasyonlarını da beklerim. Ytd...
    Şu an elimde olan Cwene ve Europower ın önümüzdeki süreçte bunlardan daha fazla prim yapacağını düşünüyorum... Özellikle Cwene halka arz fiyatının çok uzağında değil. İyi gelebilecek bilançolar ile rasyolar daha da uygun hale gelecektir bana göre

7. K

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    geceden yazıyorum, gelmiyor
    200 e kadar her gece deneyeceğim,
    sonrası tuzlu,
    08.05.23
    bence bundan çıkıp başka birşeye girecekler, his, önsezi gibi birşey
    tipik Ereğli vakası durumunu hatırlayın,
    çok ky bulaşınca oyun buraya kadar deyip fişi çekip, hep kucak yapıyorlar,
    şöyle bilanço, şöyle kar, şöyle Özkaynak patlaması, yok temettü, hepsi hikaye

8. Sayın Maacit siz bu aralar buraya değil endekse odaklanın. Neler olur neler burası hazine bonosu gibi heyecansız.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 198/342 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •