Sayfa 211/342 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    O kadar kolay para yok...
    Adam niye tavan tavan yapsın. Takas dağınık.. Önce toplanması lazım, sonra gider. 0 da 1-2 ayda olmaz ...
    geçen haftalarda hala 11-12 lot satışları vardı..onlardan daha ne kadar kaldı bilmiyorum...takas ne kadar toplu olursa o kadar güçlü olur...ben patronun gesan patronunu örnek aldığını düşünüyorum...gereği neyse yapılacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçen haftalarda hala 11-12 lot satışları vardı..onlardan daha ne kadar kaldı bilmiyorum...takas ne kadar toplu olursa o kadar güçlü olur...ben patronun gesan patronunu örnek aldığını düşünüyorum...gereği neyse yapılacaktır...
    Dikkat çekmek için bazen de sinyal için yapılan işlemler onlar...
    Kısa vadeci ky de var hissede. Bence dökülmesi de lazım...
    Hissenin endekse uyması da bence şu an iyi... Endeks satış yerken spekülatif şekilde yukarı gitmesi istediğim bir şey değil...
    Bayram sonu endekste toparlar. Bu düşüşü telafi eder tahtacı da..
    Burada asıl hikaye orta vade tabiki bedelsiz. Bilançolar ile hisseyi yukarı alıp sonra vereceğini düşünüyorum...Bakalım...

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dikkat çekmek için bazen de sinyal için yapılan işlemler onlar...
    Kısa vadeci ky de var hissede. Bence dökülmesi de lazım...
    Hissenin endekse uyması da bence şu an iyi... Endeks satış yerken spekülatif şekilde yukarı gitmesi istediğim bir şey değil...
    Bayram sonu endekste toparlar. Bu düşüşü telafi eder tahtacı da..
    Burada asıl hikaye orta vade tabiki bedelsiz. Bilançolar ile hisseyi yukarı alıp sonra vereceğini düşünüyorum...Bakalım...
    bedelsiz muhakak olacaktır ama bence ne kadar geç olursa o kadar iyidir...düşük sermaye ,düşük halka açıklık buna karşılık yüksek karlılık hisseyi destekler...bölünme gesanın akibetini başımıza getirir...bedelsiz bölünmeden sonra hisseler aylarca o süreci hazm etmeye çalışır...ardından yavaş yavaş tekrardan ilk bölündüğü fiyata doğru çıkışa geçer...geçmişte jantsada da bu süreç yaşanmış idi...sermaye artışı hisseyi hantallaştırır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Halka arz dan aldığım cüzi miktar mevcut portföyümde dursun bakalım şimdilik üç beş yıl sonra bakarım sağ olursak

5.  Alıntı Originally Posted by Yorgun savaşçı Yazıyı Oku
    Halka arz dan aldığım cüzi miktar mevcut portföyümde dursun bakalım şimdilik üç beş yıl sonra bakarım sağ olursak
    hepimiz senin satmanı bekliyorduk dostum... sen sattın mı hisse gidecek diye umutlanıyorduk....

6. Patron şirketi ve hisseyi twitterda sürekli pazarlamaya çalışıyor ama bunun yerine sağlam birkaç ihale kapı atsın da görelim. Tamam, bilançoyu görmek lazım ancak en başarısız enerji hissesi arzı oldu(akfye’yi zaten saymıyorum o bambaşka bir şey oldu), hakkını veremedi. ilerleyen günlerde hakkını verir diye bekliyorum, umarım pişman etmez

7. Xu30 u lonlamak mantıklı mı acaba
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

8.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Patron şirketi ve hisseyi twitterda sürekli pazarlamaya çalışıyor ama bunun yerine sağlam birkaç ihale kapı atsın da görelim. Tamam, bilançoyu görmek lazım ancak en başarısız enerji hissesi arzı oldu(akfye�yi zaten saymıyorum o bambaşka bir şey oldu), hakkını veremedi. ilerleyen günlerde hakkını verir diye bekliyorum, umarım pişman etmez
    Patron şirketi tanıtıyor. Yatırımcıları ağırlıyor. Kendini ifade ediyor..İyi yada kötü zamanla göreceğiz....

Kontrolmatik sabah akşam kap atıyor... Yatay bantta yatırımcıyı bezdirdi. Sonra mal toplandı 30 dan 230 a gitti.. Malı yukarıdan verdiler...Şimdi 130 a indi.. Yatayda bezdiriyorlar.....Yani kap atmasından ziyade halka arzdan gelen parayı doğru düzgün kullansın yeter...
    Yapamazsa zaten bundan birşey olmaz diyerek başka tarafa gideriz...

Halka arzlarda yöntem değişti. O yüzden yeni arzlar çok gidemiyor. Eski arzlarda eşit dağıtım yoktu.. Büyük kurumlar halka arzdan çok lot çekiyordu . Ky payı azdı. Doğal olarak yukarı alıyorlardı hisseyi.. Çünkü ellerinde mal çoktu..

Şimdi götürmek için halka arzdan alan milyonlarca ky nin malını da almaları lazım....Yoksa adamlar neden yukarı götürsün. Bizi mi zengin edecekler

Sayfa 211/342 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •