Sayfa 899/1044 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Üstad bir ara müsait olduğunda Petkm takas grafiğine bakabilirmisin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sabah erken tarlaya gittik ne zaman geleceğimiz belli olmaz diye akşamdan tabana doğru alış yazdım, olurda MB kararı beğenilmezse diye eğer beğenirlerse zaten elimde mal var

Tarladan az önce geldik, kedilerle beraber bahçe de MB kararını bekliyoruz

Nasıl oldu bende anlamadım ama tahta yürüdü biraz % 3 yaptı kendi kendine. Altlarda desteği görünce o yüzden salmadı demek
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Nasıl oldu bende anlamadım ama tahta yürüdü biraz % 3 yaptı kendi kendine. Altlarda desteği görünce o yüzden salmadı demek
    Sığ şekilde al ver yapıp yukarı sürmüşler hocam tahtada in cin top oynuyor
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Günlük kanal alt bandı 9.10 gibi Lütfü hocam siyah kanal çizgisi 9.05
    Teşekkürler hocam, ben teknik yada temel beklenti ile yazmadım alımları, öylesine yazdım kazara panik olursa diye

%80 hisse %20 nakit devam (:
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Geçmiş olsun beklentimden daha kötü geldi....

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun beklentimden daha kötü geldi....
    Neyse piyasa daki amcalar malda devam ediyorlar demek ki onlar çok panik yapmadı

7.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Neyse piyasa daki amcalar malda devam ediyorlar demek ki onlar çok panik yapmadı
    Denilecek çok şey Lüftü abi ama konuşmamak en iyisi kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz işte .Bu aralar en çok ettiğim dua Allah devletimize zeval vermesin inşallah gerisi hallolur...

8.  Alıntı Originally Posted by Dream28 Yazıyı Oku
    Denilecek çok şey Lüftü abi ama konuşmamak en iyisi kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz işte .Bu aralar en çok ettiğim dua Allah devletimize zeval vermesin inşallah gerisi hallolur...
    Sn .Dream28 millet olmazsa devlette olmaz, o yüzden önce Allah millete zeval vermesin, sonra birileri çıkıp yiyip içip faturayı millete yıkmasın o zaman zaten devlet kendiliğinden sağ olur, Fakire şükür etmeyi öğret ki zenginin düzeni bozulmasın diye bir laf var, o yüzden sürekli şükür naraları atılıyor ama kendileri gırtlaklarının alabileceğinden fazlasını ağızlarına sokmaya devam ediyorlar...

Sayfa 899/1044 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •