Sayfa 839/1024 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Ceptecep mobil bankacılıkta saat 17:00 ye kadar hesaba giren paraya gecelik faiz veriyor. Cumartesi günü girse dahi.
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Enpara da hergun birikim hesabına 05.23 arası giriş çıkış yapabilirsiniz.
    Verilen bilgiler ve paylaşımlarınızı esirgemediğiniz için teşekkürler, paylaşılan 3 bankanın günlük faiz için verdiği güncel oranları da paylaşalım bu vesile ile, vakıfbank halden anlayan % 12,5, cepteteb % 10, enpara % 9

2. %9 nedir yav. Enpara gecelik kullanan var mı hala?

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    benim bulunduğum bölgede bir çinli banka hariç tüm banka şubeleri mevcut ve bunlar yaklaşık 2,5km çapta toplanmışlar. birbirleri ile acayip rekabet içindeler. o yüzden böyle bir avantajım var. ikincisi ağırlığımı arap bankalarına verdim. burgan odea abank bunların MT leri ile çok iyi bağlantım var. şu an burgan dayım ve hep en yüksek faizi alıyorum miktar 250k $ civarı. en önemli kural bir bankadan ayrılırken MT ile bağlantıyı koparmayın ara sıra oran almak için arayın. bunun bir istisnası FİBA,bir daha kapısından geçmem,yapmadıkları pislik kalmadı. Arap bankaları her türlü tercihimdir.
    sayın power, faizi beğenmediğinizde başka bankaya nasıl taşıyorsunuz?

4.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    sayın power, faizi beğenmediğinizde başka bankaya nasıl taşıyorsunuz?
    3 parçaya bölüp fiziki olarak taşıyorum. tek seferde risk almıyorum. bankaya diyorum şu üç gün günde x/3 çekicem. hem onlar içinde basit oluyor parayı temin etmesi. tek seferde asla full dolar taşımayın.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    3 parçaya bölüp fiziki olarak taşıyorum. tek seferde risk almıyorum. bankaya diyorum şu üç gün günde x/3 çekicem. hem onlar içinde basit oluyor parayı temin etmesi. tek seferde asla full dolar taşımayın.
    Çok zahmetli ve riskli geldi bana.

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    riskli degil mi? hirsizlik olur, sahte eski bozuk banknot cikar vs. isinize karismak gibi olmasin ama neden tek seferde oranda anlastiginiz bankaya aldirtmiyorsunuz?

7. Burada paylaşılan her oran aynı değerde değil.
    Atıp tutan da var.
    Paylaşan kişiyi biraz tanırsanız paylaştığı şeylere güvenip güvenemeyeceğinizi rahatlıkla anlarsınız.
    Ben malum şahsın paylaştığı hiçbir orana inanmıyorum.
    Yüksek oran paylaşırsam insanlar bankaları zorlarlar ve faizler yükselir şeklindeki komik bir düşünce ile hareket ettiğine inanıyorum

Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku
    Bizde her bankanin subesine gidiyoruz fakat hosgeldin faizleri dahi sizin oraninizdan dusuk elimde 5bin dolar var verdikleri oran en fazla 1.6 odea ve burganda en cok veren bankalar ama gene dusuk
    Gidegele cogu banka mt si ile samimiyet olusturdum hatta bazen whataptan onlar bana aylik vadeli oranini latife ederek soyluyorlar
    Bu en son dediginiz bankadan elden para verme olayi bana cok mantikli gelmedi bunu siz yasadiniz mi yoksa sadece duydunuz mu?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Burada paylaşılan her oran aynı değerde değil.
    Atıp tutan da var.
    Paylaşan kişiyi biraz tanırsanız paylaştığı şeylere güvenip güvenemeyeceğinizi rahatlıkla anlarsınız.
    Ben malum şahsın paylaştığı hiçbir orana inanmıyorum.
    Yüksek oran paylaşırsam insanlar bankaları zorlarlar ve faizler yükselir şeklindeki komik bir düşünce ile hareket ettiğine inanıyorum
    Ben de bazı oranları uçuk buluyorum amaçok da ucuk değil, 0.25 fazla oluyor. Ben max zorlama ile bu denilenin 0.25 düşüğünü alabiliyorum bazen.

Geçen haftalarda 14.75 lerden bağlamıştım ama bu hafta max 14.50 odea bağladı. Ben mesela bunun üstünde oranlara şüphe ile bakarım , atmasyon gibi görürüm.

Sayfa 839/1024 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •