Sayfa 808/1005 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: Viop LI

1. MB kurul üyeleri aynen devam ederken çok yüksek faiz artışı beklemek hayal olurdu. Gaye hanım belki daha yüksek bir rakam söylemiş olabilir ama kurulda oy çokluğu ile alınıyor karar. muhtemelen kurul üyeleri 15 için izin aldılar yada önceki başkan öyle dedi. Şimdi daha bir hafta olmadan reis enflasyonu tek haneye indireceğiz dedi ve bu gün yaşanan durum enflasyonun uzun süre reise göre kalıcı olması. Mevcut ekonomi yönetiminin ömrünü kısaltır gibi.

2. Bu hafta litrelik sade sodada kampanya vardı. Meyveli olanlar gazoz niyetine içiliyordur, sade soda alım gücü bittiği için eskisi kadar tüketilmiyor olabilir. Eskiden Migros'da hep 6x250ml alırdım çok zam gelince bıraktım. 1 litre hesaplı olunca aldım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Gaye Hanım bence bir adım öne çıkmalı. Fazla pasif şu ana kadar...Güçlü söylemler lazım..

Aksi halde gene saraydan gelen kararlar, sarayın onayladığına evet diyen üyeler ve başlarında güzel CV li duran bir Gaye Hanım şeklinde ilerleyemeyiz.

Bu işin sonu da gene İngiliz Mehmet söylemlerine gider....

4. Pasta garip dolarını bozduran borsaya gelmiş gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kredi Kartı faizi Temmuz'da artmayacak gibi.

>>>>>>>

ı) Referans oran: 32-45 gün vadeli olarak açılan Türk lirası cinsi tüm mevduat türlerine
    bankaların uyguladıkları ağırlıklı ortalama akım faiz oranı üzerinden hesaplanan oran ile
    Merkez Bankasınca belirlenen politika faizinin yüzde on artırılması ile hesaplanan oran
    arasından düşük olan dikkate alınarak hesaplanan ve en son ilan edilen orandan aşağı ya da
    yukarı yönde yüzde beşten fazla değişmesi halinde güncellenerek Merkez Bankasınca her ayın
    sondan beşinci iş günü ilan edilen oranı,

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...3e5acf-odE-VuS
    yeni tebliğ geldi. temmuz 1den itibaren geçerli faiz oranı 1,91.

6. Yarın bu siteden tekrar bakalım. Şimdilik 1 Temmuz'dan itibaren %1,36 olarak gözüküyor.

Bugün aidatımı nakit ödeme yaptım pişman oldum.

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...+Faiz+Oranlari

7. Yarın TBB toplantısı ve açıklamalar önemli.

Sohbet odalarından anladığım ne yapılmaya çalışıldığına dair üstadlarda net bir görüş yok.

Seçimlere kadar ekonomi yavaşlatılmayacak ise enflasyon, kur, ücret sarmalı katlanarak devam eder. Kira %25 sınırı İstanbul'da ters teper.

8. Gizli halka arzlar oluyor. 24 liradan 75 milyon lot kabaca 1,8 milyar TL eder.

Sayfa 808/1005 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •