Sayfa 748/903 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 7217 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    kim ne derse desin ben gesanın cok degerli bir şirket oldugunu düşünüyorum hızlı çıkışını tam hazmedememiş olabilir ama uzunda cok iyi yerlere gelecektir...
    keske dayanacak gucumuz olsada beklesek ama oyle biktirdi ki artik
    aslinda GESAN'da degil , BIST genel olarak berbatovsky. ve ileriye dair hic bir iyi ekonomik ibare , sinyal, isaret, cipa...etc. YOK
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

2.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    keske dayanacak gucumuz olsada beklesek ama oyle biktirdi ki artik
    aslinda GESAN'da degil , BIST genel olarak berbatovsky. ve ileriye dair hic bir iyi ekonomik ibare , sinyal, isaret, cipa...etc. YOK
    Sabır ettik bu kadar dostum,az daha sabır edeceğiz galiba, bence artık mızrak çuvala sığmıyor, bu piyasada yarın günlükte direnci 54,50 istemesede kırmak zorunda kalabilir, kırarsa yeni yol haritasına bakacağız,kırmazda hala devam ederse bizim bilmediğimiz bişeymi var acaba diye düşünmemiz lazım bence,takaslarda citiybank haftalıkta 680,125 adet alışla birinci sırada boşunamı almış,sayn mehmetyum bu konularda güzel paylaşımlar yapıyodu,onu bile bıktırmışlar epeydir yazmıyor,selam ve saygıyla.

3.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Sabır ettik bu kadar dostum,az daha sabır edeceğiz galiba, bence artık mızrak çuvala sığmıyor, bu piyasada yarın günlükte direnci 54,50 istemesede kırmak zorunda kalabilir, kırarsa yeni yol haritasına bakacağız,kırmazda hala devam ederse bizim bilmediğimiz bişeymi var acaba diye düşünmemiz lazım bence,takaslarda citiybank haftalıkta 680,125 adet alışla birinci sırada boşunamı almış,sayn mehmetyum bu konularda güzel paylaşımlar yapıyodu,onu bile bıktırmışlar epeydir yazmıyor,selam ve saygıyla.
    Ben de size katiliyorum sayin Aras67. Bizim kucuk yatirimci olarak en guclu silahimiz sabir. Bu noktada sabrimizi tasirmak icin de elinden geleni yapacaklar. Nitekim domuz domuzlugunu, akrep akrepligini yapacak biz onumuze bakalim.

Pala tahta yapici olarak, donem donem rotasyon yapip, sektorden sektore keyfince gecis yapiyor. Ben kendi adima GESAN ve Kontrolmatik'te pozisyonlarimi koruyorum. Gecen yil ekim ve kasim aylarinda enerji hisseleri uzerinden buyuk bir manipulasyon yaptilar. O donemdeki asiri hareketler acikcasi beni korkutuyordu. Su donemde bir duzeltme yasiyoruz. O donemde alanlar icin uzgunum, acikcasi %50 zarar da olan birini avutmak zor.

Kendi adima ben daha oncede enerji sektorune uzun vadeli olumlu baktigimi tekrarliyorum. Bu sirketin temel ozelligi ne bir gunes paneli montajlayan bir sirket olusu, ne bir muteahhitlik sirketi olusu ne de sirf bir elektrifikasyon urunleri ureticisi. Bunlarin hepsini birden sunan is modelinin essizligi ve sirket kurucularinin elektrik muhendisligi kokenli bu isi cok iyi bilen insanlar olmasi.

Bunun ustune Turkiye'nin cari acik sorununu cozmek icin enerji ithalatini azaltmasi konusunda hukumetin pozitif pozisyonu. Ayrica, Avrupa toplulugunun temiz enerji politikasi, karbon kredisinin oneminin artisi ve bunun ihracat yapan firmalari yenilenebilir enerjiye yoneltmesi, Ukrayna savasi bu konjunkturde GESAN'ini onunu aciyor. Tabii bu noktada GESAN yenilenebilir enerji sirketlerinin servis saglayicisi olmasi pozisyonuyla, yenilebilir enerjiyi ureten sirketlerden daha avantajli bir buyume cizgisinde.

Ornegin sadece bir hucre ithalatcisi bir montajci olsaydi, sektordeki rekabet artisindan dolayi marj dusuklugunden buyumesinin yavaslamasi soz konusuydu. GESAN icin boyle bir durum yok.

Piyasa bu noktada sirketin KAP gondermemesini kullanarak psikoliye oynuyor. Acikcasi patronda muhendis vurdumduymazligi icinde ben isimi yapiyorum, borsa da fiyat zamanla yerini bulur anlayisinda gordugum kadariyla. Yaz boyu fiyat 40'li rakamlara bile itilebilir. Sirket arandiginda, satislar konusunda olumlu yanitlar veriliyor. Ikinci ceyrek bilancosu da iyi gelir beklentim suruyor.

Ben daha once de soyledigim gibi yil sonu icin minimum 600 milyon dolar, maksimum 800 milyon dolarlik satis beklentisi icindeyim. Sirketin 2027'de 1 milyar dolar FAVOK yapacak bekletintisiyle uzun vadeli bir paydasiyim. Kisa da ikinci bilanco oncesine kadar fiyatlari pala olabildigi kadar indirecek diye dusunuyorum, kurumsal yatirimcilar, fonlar, yabancilar iyice toplarda palayi tokatlarlarsa biz de seviniriz. Bayram oncesi de tipik bir tokatlama beklerim, fiyati olabildince ortalamalarin altina iteceklerdir, teknikcilerin canini daha da yakip stoplar patlatilabilir.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir, yatirim kararlarinizi kendi kararlariniz isiginda aliniz.
    Son düzenleme : cumbaba; 23-06-2023 saat: 09:22.

4. Gesan kurudun, kurudun. İnsan bi iş almaz mı yahu? Şöyle yüklücesinden.
    Bugün gene de fena sayılmazsın. Yukarı dönüş emaresi verdi gibi ufaktan. 57-59 civarı üzerinde tutunursa bayram sonrası bi umut ışığı doğabilir. Hafi bakalım hayırlısı.

5. Geçen yıl 23 haziranda 8.87 kapanış ile bir önceki zirveyi geçerek ralli dönemine girmiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    hayirdir , hic KAP yokken ,%6 cikiyor , aceba kapanista KAP mi geliyor ?
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

7. 57 üstünde tutunursak güzel olacak

8.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    57 üstünde tutunursak güzel olacak
    Herşey güzel olacak.
    İnşallah....

Sayfa 748/903 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız