
Originally Posted by
Dore
Selim bey siz yengeç burcuydunuz.. Doğum gününüzü tam bilmiyorum.. Ama Temmuz yengeçlerin zamanı..
İyi ki doğdunuz..
Yeni yaşınızda size fx deki başarı kapınızın açılmasını diliyorum..
Pasta yapsaydım kesinlikle bunu yapardım.. Ve ilk pasta yiyişimde sizi anacağım..
İyi ki varsın my bestie
https://www.instagram.com/reel/ClOkB...U2YjMzNjRlOQ==
Çok teşekkür Dore Hanım...
Doğum günüme daha var benim, aslana çok yakın. İki üç gün önce merak edip yükselenime de baktım, O da yengeç çıktı. Tarifleri bakılırsa Ben yesyengeç olmalıyım. Geçmişte uyuyordu Ama artık uyumuyor. Yaş gittikçe insan mantık çerçevesinde hareket etmeye başlıyor. Yani gittikçe hiç sevmediğim terazilere benziyorum [emoji34].
Pasta için teşekkür ederim. Ben yavaş yavaş kilo ayarlama moduna girdim. Dünya şampiyonasına kadar yağ oranımı %10'lara çekmem lazım. O yüzden pasta falan ancak haftada bir yerim, O da kendimi şımartmak için. Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ben sürekli aralıklı oruç tutuyorum. Yani günde tek öğün yiyorum özet olarak. Normalde kalori hesabı falan yapmıyordum. Artık kalori ve protein hesabı yapıyorum.
FX'e gelince. Ben çuvalladım ve hesabı 11 dolara kadar düşürdüm (cuma 22 yaptım). Artık buradan çıkmam mümkün değil. Ama yine de devam edeceğim. Neler olacağını ben de merak ediyorum [emoji846].
Eğer hakikaten doğum günümü kutlarsanız, kendinize waffle ısmarlayın, benim yerime yiyin....
Ben açken birilerinin yemek yemesinden acayip hoşlanıyorum. Hele ballandıra ballandıra yerse sanki ben yiyormuşum gibi zevk alıyorum. Ama eğer yemezse, tabağın dibinde kırıntılar bırakırsa sinirden çatlıyorum. Spora ilk başladığım dönemde, müsabaka öncesi kilo düşüyorduk. Kardeşim bazen yemekleri beğenmeyip tabağın yarısını yemiyordu. Bu yüzden çok kavga ediyorduk. Ben "onu yiyeceksin" diyordum... O da inat yapıp yemiyordu.
Cok uzattım teşekkür ederim...selamlar olsun
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Yer İmleri