Sayfa 933/1005 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Viop LI

viop da Makasa istediği gibi ayar veriyorlar .....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    kamu bankaları pazartesi günü $2,3 mlyr döviz sattı
    Bu satışlar doların bir süre bu fiyat aralığın da dolanacağını gösteriyor......Hazır turisler de gelmiş daha yüksek kurdan paralarını bozmasınlar.....

3. yılanoglunun olması gereken rakam 35 ler degil mi ya bu arada güzel yerden vuruyorlar teknik takip ediliyor bence bgn de bisiler satıldı
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. piyasada bir sürü andaval dolu adam 2 çizgi çekip dolar bazlı 140-120 bekliyor
    işin garibi bu andavallar yüzünden gerçek teknik bakışı ve oyun okuma tecrübesi olanlara bu andavallar yüzünden saldırılıyor ,
    yav hiçmi enflasyona bakmıyorsun , dolara hiç mi bakmıyorsun, yatırımcı sayısına hiç mi bakmıyorsun en önemlisi tek elle yönetilen sistem mevcut .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Bu arada bugün gram altın ı şortladım sabah sabah.....bir kaç defa sat al yaptım.....

6. Yalnız o değil de Bosporus abi foruma geldi geçenlerde yine ralli başladı borsada. Hiç şaşmıyor.

Bosporusu görünce al, Gundiyi görünce sat parayı koyacak yer bulamazsın

7. Evet ilginçtir. Dolar uçacak yazınca dolar da duruyor. .
    Ters indikatör olarak verimliler torbasına koydum....

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    piyasada bir sürü andaval dolu adam 2 çizgi çekip dolar bazlı 140-120 bekliyor
    işin garibi bu andavallar yüzünden gerçek teknik bakışı ve oyun okuma tecrübesi olanlara bu andavallar yüzünden saldırılıyor ,
    yav hiçmi enflasyona bakmıyorsun , dolara hiç mi bakmıyorsun, yatırımcı sayısına hiç mi bakmıyorsun en önemlisi tek elle yönetilen sistem mevcut .
    130 dolar desteğini zor görürler Zaten oraya gelse de mal alamazlar... Seçime kadar borsa bir şekilde çıkar. Ama sonrası eğer kalırsa ! Mehmet abiden çok sıkı politika beklerim..

Sayfa 933/1005 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •