Sayfa 1256/2208 İlkİlk ... 256756115612061246125412551256125712581266130613561756 ... SonSon
Arama sonucu : 17658 madde; 10,041 - 10,048 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Zavallı Cehaape yerel seçimlerde işleri iyice zor ermeni sevicilerde artık kendi adaylarını çıkaracakmış zaten davut ve ali amcalarda kenara cekildi ...Köyün muhtarı imamzade de ben de ben diyormuş nolucak bunların hali...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    350 nükleer bombanın kayıp olduğu haberleri var. Wagner'den bahsedilmiyor, sadece kayıp olduğu iddia ediliyor.
    Bu sıralar bizi aydınlatmayacaksında ( ampul gibi ) ne zaman aydınlatacaksın abi…kafamızdaki taşları yerine otuturabilmemiz için gönderilerini biZden mahrum etme abi…Umarım sağlığın iyidir, işin gücün rast gelsin…

3.  Alıntı Originally Posted by burge Yazıyı Oku
    Bu sıralar bizi aydınlatmayacaksında ( ampul gibi ) ne zaman aydınlatacaksın abi…kafamızdaki taşları yerine otuturabilmemiz için gönderilerini biZden mahrum etme abi…Umarım sağlığın iyidir, işin gücün rast gelsin…
    Dün gece nükleer santralin patlatılacağıyla ilgili çok tweetler vardı. Hatta patladı diyenler de oldu. Kimsenin umurunda değil.

Prigozhin ortada yok. Benim tahminim Adil Öksüz gibi birisi. İngiltere-Fransa ile işbirliği yapar görünüp, aslında Fransa'yı sattığı sonradan anlaşılacak gibi geliyor.

Ermenistan meselesinde, Paşinyan'ın arkasında Fransa vardı. Rusya bu defa Ermenistan'ın arkasında durmayınca, Türkiye'nin de desteğiyle, Azerbaycan, Karabağ'ın çoğunu ele geçiriverdi. Fransa ciddi darbe yedi.

İran'lı, Devrim Muhafızlarına bağlı Kudüs güçlerinin komutanı, efsanevi Kasım Süleymani Fransa'nın elemanıydı. Abd'nin hava saldırısında paramparça edildi. Fransa yine darbe yedi.

Libya'da Hafter'i destekleyen Fransa idi. Burada Wagner'le görünürde müttefiklerdi. Fakat Türkiye, Bingazi ve Mısrata'nin Hafter tarafından ele geçirilmesine engel oldu. Fransa yine darbe yedi.

Fransa'yı Afrika'daki sömürgelerinden atmak istiyorlar. Mali, Nijer, Orta Afrika Cumhuriyeti, Çad gibi...Bu bölgelerde Wagner de faaliyette. Fransa'yi tuzağa düşürdüler.

Prigozhin kalkışmasının hemen ardından, Fransa baharı başladı ve olaylar Brüksel'e de sıçradı.

Afrika'daki Fransız sömürgelerinde, Fransız askerlerine saldırılar olabilir. Macron değil de Le Pen seçilmiş olsaydı, bu iş böyle olmazdı. Artık Le Pen seçilir ama iş işten geçti. Fransa kaybetti.

Asıl sebepler: Cumhuriyet, Demokrasi, İnsan Hakları, Sosyal Demokrasi, Sosyalizm, Savaşma Seviş, Lgbt vb....

En en en asıl sebep ise Fransız Devrimi. Fransız Devrimi ile Fransa monarşisini, Aristokratlarını ve bunlara bağlı Burjuvalarını yani yetişmiş insanlarını kaybetmişti.

Kimya Biliminin temel kanununu yazan Lavosier'in kafası kesilmiştir. Fransa, yetiştirdiği değerlerini, günde 60 kelle olmak üzere, Paris Grave meydanında 3 yıl boyunca kıtır kıtır kesmiştir.

1748'de Montesquie şöyle yazmıştı: ''Demokrasi tiranlığa gidişin en kestirme yoludur.''

Yıllardır bu ve başka forumlarda bunları yazdım durdum. Bakınız burada benim açtığım başka başlıklar da var. Trump Reis'i destekledim, sonra Trump Reis geri gelecek diye başlık açtım.

Biden'i destekleyenler Macron'u da desteklediler. Biden ve Macron'u destekleyenler, bizde 6'lı masayı ve Kılıçdaroğlu'nu desteklediler.

Son seçimlerde Chp'ye oy vermeyin diye çığırdım. Oy verenlerin ekseriyeti, ''istemeyerek de olsa oyumuzu Chp'ye vereceğiz''diyerek oy verdiler.

İşte bunlar ülkelerine de partilerine de en büyük yanlışı yapanlardır.

Kuş kadar beyniniz varsa gidin Tanju Özcan'ı destekleyin.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 05-07-2023 saat: 13:09.
    @erefefik

4. Ne yazayım abi, benim yazacağım bu işte. Hep aynı şeyler, temcit pilavı gibi...Masal...Kimsenin umurunda değil...
    @erefefik

5. Heyyy gidininn heyyy...Kazım Zeybek be ya...
    @erefefik

6. @erefefik

7. Aslında biz bunlarla akrabayız ama kökenlerini unuttular. Nereden nereye...
    @erefefik

8. Bunlar da akraba.
    @erefefik

Sayfa 1256/2208 İlkİlk ... 256756115612061246125412551256125712581266130613561756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •