Sayfa 640/753 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 6020 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

Savaş başladı kurumda bir kere.....geçen hafta yine sendika başkanı lafı soktu.....bakalım bu iş nerede son bulacak.....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Savaş başladı kurumda bir kere.....geçen hafta yine sendika başkanı lafı soktu.....bakalım bu iş nerede son bulacak.....
    Ters algı yaratmayın isterseniz.Yükselen trend yola devam.THY tavan beklentim var zamanını bilmiyorum ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Maalesef genel olarak çalışanların eli güçlü değil işvereneler karşısında; sendikaların da biraz konuşmak dışında yapabildikleri pek bir şey yok.

THY özelinde de durum aynı. İlk söylenenin üzerine ufak bir zam yaparlar olur biter bence. Kurumda savaş falan çıkmaz

Borsa olumlu etkilenir İsveç NATO yolu açıldığı için.Kesinlik yok fakat önemli yol alındı.

5. Mükemmel bir bikanço bekliyorum
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. Hisselerin dini imanı, milliyetçiliği, siyaseti olmaz. Ereğli’den temettüyü alıp 34’de ilk kez Thy’e girerken meslektaşımın da dikkatini çekmişti. O zaman bana “siyaseten” asla Thy’a girmem demişti, hala Ereğli’de maliyetine bekliyor. Thy ise o günden beri altı kat artmış.
    Borsada üstat aramamıza gerek yok tecrübelerimiz en muteber üstadımızdır. Şayet tecrübemiz inadımızı aşamıyorsa borsada kaybetmeye mahkum oluruz.
    Kime mi yazdım! derseniz, hala hissesiyle duygusal bağ oluşturanlara… Vesselam

Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Hisselerin dini imanı, milliyetçiliği, siyaseti olmaz. Ereğli’den temettüyü alıp 34’de ilk kez Thy’e girerken meslektaşımın da dikkatini çekmişti. O zaman bana “siyaseten†asla Thy’a girmem demişti, hala Ereğli’de maliyetine bekliyor. Thy ise o günden beri altı kat artmış.
    Borsada üstat aramamıza gerek yok tecrübelerimiz en muteber üstadımızdır. Şayet tecrübemiz inadımızı aşamıyorsa borsada kaybetmeye mahkum oluruz.
    Zenginseniz erdemirde beklersiniz fakat kaç yıl bekletir bilinmez ben beklemem boşa geçen zamandır.
    Bana sorarsanız Migros Erdemirden daha iyi ve yolu uzun Migrosun ytd

Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Hisselerin dini imanı, milliyetçiliği, siyaseti olmaz. Ereğli’den temettüyü alıp 34’de ilk kez Thy’e girerken meslektaşımın da dikkatini çekmişti. O zaman bana “siyaseten†asla Thy’a girmem demişti, hala Ereğli’de maliyetine bekliyor. Thy ise o günden beri altı kat artmış.
    Örneğin Goodyear hissesi iyi araştırın anlamıyorum bu Erdemir sevdasını.
    O yüzden üstad çok hisse var.Fakat keyfim yerinde THY

Sayfa 640/753 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •