Rusya, Karadeniz tahıl anlaşmasının askıya alındığını duyurdu.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Rusya, Karadeniz tahıl anlaşmasının askıya alındığını duyurdu.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Hiper mega zamlar.!!!
Hiper mega vergiler.!!!
Maduro diyeti.!!!
Ayvaların turpların büyükleri heybede.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Çok tehlikeli bir yere gidiyoruz. Bakın bunu bir kez daha söylüyorum, çocuklarımıza iyi bir ülke bırakamayabiliriz. İyi şeyler olmuyor. Çıkan kokular iyi kokular değil. Çürümüş bir çöplüğün üstünde oturmaya başladık. Uyuşturucular, ne idiği belirsiz göçmenler, amacı ne olduğu belli olmayan göç dalgasına göz yummalar falan. Altımızda bir çöplük var ve o çöplükteki metan gazı bir gün bir patlarsa hepimiz çöpün altında kalırız. Beni ilgilendirmez diyenler var. Seni ilgilendirmezse beni hiç ilgilendirmez. Ben gelmişim bilmem kaç yaşıma. Bırakır giderim. Otururum bir kenarda. 3 kuruş parayla da geçinirim, ne olacak, ne yiyeceğim bu yaştan sonra? Ama bu memleketin meseleleri hepimizin meselesi olmalı. Kendimiz için değil çocuğumuz için, torunumuz için. Kendimiz için değil, bu ülkeyi kuranlara borcumuzdan ötürü.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Dötümde artık kazıkla gezeceğim,nasıl korunacağızki,sağa dönsem kazık sola dönsem kazık,rte bize iyi çaktı,yani argosu sola dönsem maşak,sağa dönsem marak![]()
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Çocukmu ?,geleceği karanlık,adam 500 senelik borç çaktı,3-5 milyar dolara bedeviye domalıyor şimdi,çünkü gelişmiş ülkeler para VERMEZZZ demokrasi araç,Atamıza hakaret denildiği sürece,ülkeyi soymuş kesesine indirmiş,şimdide kazan dibi sıyırıyor,böyle gidermi ?,bakmışız bir başına bir balyoz inmiş ansızın anlayamadan![]()
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Yer İmleri