Sayfa 31/543 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 4338 madde; 241 - 248 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    73 centte dolar bazlı düşen kanal direnci var. Yalandan baskının bir sebebi bu. Diğeri de bu sabah bıraktığı gap ...Teknik oyunlar sadece....
    sürekli kasten gap bırakıp sonra o gapa istinaden baskı yapılıyor...gap var diye de alıcılar beklemeye geçiyor...tahta üzerinde suni ve kasti bir baskı var...gözleri yanıltabiliyorlar ama akıl ve mantığı yanıltamazlar...ilk etapta ikinci çeyrek ardından da asıl üçüncü çeyrekleri görmek lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

18.81 ve üzeri kapasa ilk alış sinyali olacak ama onu bile yapmıyor.. Ağam bizle eğlennnii.. ama 3 günlük kırmızı 18.03 seviyesine gelip türkü çığırıyor.. üstü güzel altı üzer diye.. senedin çiçeği burnunda olduğu için haftalık ve aylıklarına bakamıyorum..ama günlüklerde baktığım yer 19.21..
    iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. kwon ve katti dostlarım acaba hala hissede misiniz ?? bilmiyorum siz bu baskılara dayanabiliyor musunuz ?? acaba nereye kadar sabır edebilecek siziniz ?? çok merak ediyorum...ben şahsen alışkınım bu tür şeylere...ama biliyorum ki tecrübesi olmayanların bu baskıya dayanması mümkün değil...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. vbtyz hissemde 8 aylık bir zamandan sonra maliyetimi gördüm... ne umutlar ile almıştım ama yüklü aldığım için göze batmıştım...yalnız hisse kötü değildi tam tersine çok da iyiydi..sadece 116 milyonluk döviz fazlası vardı sadece oradan 45 milyona yakın kar yazması lazım..bir de bedelsiz potansiyeli ve ihtimali yüksekti...

hep söylüyorum kısmet diye...bazen her türlü şart uygun olmasına rağmen kısmet olmayınca olmuyor...ama kaliteli hisse eninde sonunda temel ederine gider...

5. elimde az miktarda bulunan ve bayramdan hemen önce 67 maliyet ile aldığım yeotk iki gündür tavan yapıyor.... bu gün iki hissem ve sermayemin %35 i şov yapıyor ama %65 i kan ağlıyor...sabır sabır sabır...nasip nasip nasip...beklemeye devam..kocaerde ikinci ve üçüncü çeyrek bilançolarından çok umutluyum ve görme arzusundayım...bakalım neler olacak ???

6. dolar kuru bu gün %2,5 artıda ve 27,00 a dayandı...kocaerin her tarafından dolar dökülüyorken bu yapılan baskı çok anlamsız geliyor...satışlarının tümü döviz bazlı..cirosunun %70 i ihracat....döviz fazlası 984 milyon tl...stoğu 1,531 milyar tl...kocaerin zirvesi 1,44 dolar (39 tl)...tl bazlı zirvesi ise 25,88 tl...tüm hisseler neredeyse eski zirvelerini aşıp geçtiler...

bu güzel beklentilere rağmen bu hisseyi buralarda tutabilmek de gerçekten de büyük marifet...bize beyazı siyah diye tahta üzerindeki algılar ile yutturmak istiyorlar...

7. bende cwen ve yeotek vardı. yeotek 1/3 sattım kagıt uçmaya başladı aracı kurumun biri hedef fiyat vermiş 260 TL cwen takıldı kaldı gitmiyor nasip ten ötesi yok

yenilebilir enerji revaçta keko biraz erken davrandın kocaer e geçmekle ytd.

8. geçen hafta kocaerin telegram sayfasında da biri 22-23 maliyetli 500 binin üzerinde lotu olan 8 kişinin olduğunu ve bunların satmasını beklediğini yazmıştı...acaba adam gerçekten de bunu mu bekliyor... her şeye rağmen akıl ve mantığımızın sesini dinlemek istiyorum...bilanço çok iyi gelirse spek ne kadar tutabilecek ?? sırf bu meraktan bile tutmak istiyorum..

tabi asıl beklenti üçüncü çeyrek olacak...nedenleri daha önce yazmıştım...kocaerin o vakit geldiğinde iyi performans sergilemesini bekliyorum...sabır sabır sabır...

Sayfa 31/543 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •