Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
külünk ,selvi veya diğer sosyal medyayı kullanan , gazetelerde köşe yazarları bunlar nas dan sonraki sürecin devamında bunları hep yapacaklar amaç faize müdahale değil , amaç RTE ye bu süreçte kalkan olmak basın ve sosyal medyada sanki komple bu işleri Şimşek ve ekibi yapıyormuş izlenimi vermek , çünkü belirli kitle hala benzine zamı chp ve fetö yaptığını sanıyor , sonuç olarak Şimşek o koltuğa oturmadan önce kasanın durumu ona bildirilmiştir şartlarını koyup öyle oturmuştur , ne kadar faiz artırımı olacak, nelere zam yapılacak hepsi programın içindedir , bugun çıksa ben bu şartlarda burada çalışamam ekibimle ayrılıyoruz derse selvinin o parmağı hep havada kalır başka şansları yok
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Biz konu komşu tüm mahalleli olarak bisttin dolar bazlı grafikisine bakıyoruz tidebringer abi sen ne zaman kur korumalı sisteme entegre olmayı düşünüyorsun
ALTINS1 : 98.80 ASELS : 224.80 TARİH 26.12.2025
Hamdım Piştim Yandım
BOĞALAR'ın son 50 dakikası kaldı...
onlarda bunun farkında
saldıracaklar.... ama saldırdıkları yere tahtayı oturtabilirler mi ? bilmiyorum
ona sonra bakarız
Yer İmleri