Sayfa 632/898 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Topic'in müdavimlerine şu soruyu sormak isterim. Maliyetiniz uygun diye mi hala SASA'da sınız? SASA'nın nereye gitmesini bekliyorsunuz? SASA eski şaşaalı günlerine döner mi?
    Erdem oğlunun genel kurul da söylemleri vardı. Bu 3 sene sürecinde ne gayrimenkul ne $ nede altın, benim kağıdım daha çok kazandırıcak demesi insanları ister istemez bağlıyor

2.  Alıntı Originally Posted by alabanda Yazıyı Oku
    Erdem oğlunun genel kurul da söylemleri vardı. Bu 3 sene sürecinde ne gayrimenkul ne $ nede altın, benim kağıdım daha çok kazandırıcak demesi insanları ister istemez bağlıyor
    Patronun küçük yatırımcıyı zarar ettiren açıklamalarını da unutmadık... hafızamızın bir köşesinde...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

3.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Patronun küçük yatırımcıyı zarar ettiren açıklamalarını da unutmadık... hafızamızın bir köşesinde...
    Paranın tadını aldı eski patron değil güwen vermiyor. Ama yinede aceba diye bağlanıp kalıyoz

4. Halen eski zirvesinden çok çok uzakta. Yukardan maliyetlenen arkadaşlar için aylar oldu . ve halende kağıdı yürütmemek için elinden geleni yapıyor.

5. Bunarada eflasyona da yenik düşüyoruz paramız eriyor maalesef

6.  Alıntı Originally Posted by alabanda Yazıyı Oku
    Halen eski zirvesinden çok çok uzakta. Yukardan maliyetlenen arkadaşlar için aylar oldu . ve halende kağıdı yürütmemek için elinden geleni yapıyor.
    Benim maliyet düşük sayılır, ama yine de enflasyon karşısında her halükârda zarardayız...
    Zaten sasa'yı portföyümden epey azalttım... portföyümü biraz çeşitlendirdim... bazen bu hisseye güven sorunu yaşamıyorum desem yalan olur...

7. İşin bir başka yönü, Esra Yıldırım adlı yatırımcının 18,2 Milyonluk hisse alımı da dikkate değer bir durum...
    Tabi bu yatırımcı % 20 - 30 kârı görünce çattt diye satarsa durum vahim olur, bu da işin bir başka boyutu...
    https://parafesor.net/sasa-duyurdu-b...se-alimi-yapti

8. Şu hawada bile endex uçarken resmen dizginliyolar bırakında zirvesinde takılsın .

Sayfa 632/898 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •