
Originally Posted by
efe78
Cevap yazınız üzerine kap bildirimini tekrar okudum.
"ortaya çıkan ek işletme sermayesi ihtiyacının karşılanması amacıyla 250.000.000 TL tutarda nakdi, tahsisli sermaye artırımının Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayından sonra Şirket hesaplarına nakit olarak koyacağını bildirmiştir"
Bu ifadeyi 250 milyon olan sermayeyi,250 milyon nominal hisseyi borsada oluşacak fiyattan almak istediği şeklinde yorumladım.böyle olunca sermaye500 milyon,artış %100,sahip olunan sermaye de %75'lere geliyor.
"çıkarılacak her biri 0,01 TL nominal değerli payların toplam satış hasılatı 250.000.000 TL olacak şekilde, Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine ilişkin Prosedürü çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatına göre hesaplanacak toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına,"
Daha sonra bu ifade gözümden kaçmış...
Evet bu durumda yatıracağı para toplamda 250 milyon TL görünüyor.
Mesajımı okuyanları yanılttıysam hepsinden özür dilerim.
Yer İmleri