Sayfa 182/295 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 2353 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,613
    6 Ocak 2023 zirvesini kırdı 6299.80i geçti
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,613
    Mercedes ve Audi, Çin pazarında yeni yatırımlara hazırlanıyor

2025 yılından itibaren sadece elektrikli araç üreteceğini açıklayan Mercedes-Benz, bu kapsamda Çin'deki faaliyetlerini yoğunlaştırma kararı aldı. Şirket yöneticilerinden Ola Kallenius, Çin'de, geleceğin Mercedes-Benz Elektrikli Otomobil (MB.EA) platformu temelinde lanse etmeyi planladığı modellerle ilgili çalışmaların hızlandığını açıkladı. Şirket, otomobilin iç hacmine ve dijital içeriğine özel bir dikkat göstererek yerel piyasadaki müşterilerin gereksinimlerine daha iyi yanıt vermeyi hedefliyor.

Bir diğer Alman markası Audi ise Çinli otomobil üreticisi SAIC Motor ile iş birliği yapaca. SAIC Motor Başkan Yardımcısı ve Baş Mühendisi Zu Sijie, Audi ile lisanslama, geliştirme gibi alanlarda iş birliği yapacaklarını söyledi. "Çin otomobil pazarı eşi benzeri görülmemiş bir dönüşümden geçiyor. Kazan-kazan durumunu garanti altına almak için stratejik iş birliğini derinleştireceğiz" şeklinde konuşan Zu, SAIC Motor ve Audi'nin stratejik ortaklar olduğunu ve elektrikli araçların gelişimini hızlandırma konusunda karar aldıklarını söyledi.

Shanghai merkezli SAIC Motor, 2025 yılına kadar yeni enerjili araçların yıllık satışını 3,5 milyon adede çıkarmayı hedefleyen üç yıllık bir plan açıklamıştı. Bu hedef, 2022 yılına kıyasla 2,5 kat artış anlamına geliyor.

Çin Uluslararası Radyosu
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,613
    Twitter X olunca bfrenci üstadların kuşu ötmüyor diye mi geri çekildi

4.  Alıntı Originally Posted by kincecik Yazıyı Oku
    Sn mercek2 nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor inşallah iyisinizdir
    slm tüm dostlara ben buralardayım da üşümüştüm biraz enerjilerde ısındım ve egeen e kırmızı gördükçe girdim ben yazdıkça o verdi aslında bren biraz düzeltme yapacagı belliydi biraz egeen için acele ettim gibi brenin kıç kuyrugu oradaki patron spekler.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5. Egeen i geçmişik buna sevindim 😃😃😃

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,613
     Alıntı Originally Posted by Yorgun savaşçı Yazıyı Oku
    Egeen i geçmişik buna sevindim ������
    güya iki şirket opardon 3 şirket
    EEFZ DIŞ TİCARET A.Ş
    EGE FREN SANAYŞ VE TİCARET A.Ş
    EGE TECH LTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,613
    gel ağustos gel!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,613
    Almanya Ekonomi Bakanlığı : İhracat kontrolleri prosedürleri ortak ülkelerin daha etkin hale gelmesini etkiliyor

Sayfa 182/295 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •