1.83 ten 40 bin lot alıp 84 e satış yazan vatandaş kimse eğer, 1.7x lere o malı geri vermeden bu tahta gitmez![]()
1.83 ten 40 bin lot alıp 84 e satış yazan vatandaş kimse eğer, 1.7x lere o malı geri vermeden bu tahta gitmez![]()
Sn. PALA , Gitmesini beklemiyorum zaten o yüzden 1.84 den de 1.82 den de ve 1.80 den de aldım . Ucuz malı tanırım ve mezar vade alırım . Benden mal çıkmaz . Almaya da devam edeceğim .Daha önce dediğimden de geri dönmem . Tahta sahibi yiyorsa bassın bizde sıkıntı yok . 1.07 olursa da daha dikkatli bakarız . Her zaman satan düşünecek . Daha da almak için bekliyorum verenlere de duyurulur . Bizim arabada geri vites yok .
7 sene ve 7 temettüye ihtiyacım var . ISGSY yönetimi de herhalde bunu bizden esirgemez . Temettüleri alınca Hisse Maliyetim Sıfır ama Enflasyona yenilmiş olacak . Eh artık onu da fiyatı halleder .
Sadece yukarılardan da almadım 1.26 - 1.07 - düşerken dipten 1.35 lerden de aldım . Sağolsun spek bu konuda çok cömert . Mal bulmada sıkıntı yaşamıyoruz . Yeri gelince kafamıza kafamıza çakarak verdi . Kısmet dedik aldık .
Biz aynı gaddarlığı kendisine yapmayacağız . 7 sene avans verdik kendine .
7 Sene sonunda gene alacağız . Ama spek kardeşimizin parası ile![]()
![]()
![]()
NoT : Almaktan ne zaman vazgeçerim onu da belirteyim .
Tek şart alamayacağım kadar pahalı olduğunda .
Onun dışında her yol BAYRAM ...
Son düzenleme : Baygeorge; 17-07-2017 saat: 16:22.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri