Sayfa 874/1003 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

TCMB Başkanı Erkan: Enflasyon kısa vadede geçici bir yükseliş gösterecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB Başkanı : Özellikle enflasyonun ana eğiliminde 2024 yılının ikinci çeyreğinde hissetmeye başlayacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Hah be şöyle, moralim düzeldi acık..

Filipis eğrisi, geçişkenlik, yayılım endeksi, sektör, atalet katsayısı, parasal sıkılaşmanın öngörülebilirliği...diyor. Abbov..

Berat, Nebati, Kavcıoğlu'ndan sonra...rahmet gibi....neydi bahçe çiti, alma abi alma...

-da, bu ablayı ve Şimşek' i yaşatmaz bunnar....fazla bilimsel...

Yağlı kuzunun iliğini hürp hürp sömüren...Marmara Üniversitesi mezunu tırt kariyerli adam lazım bunnara...

Ben beğendim valla...

4.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Doğrudur, belirli periyotlarda belirli şartlarda spesifik ürünler için stok yapılabilir.

Zeytin üretimi bu yıl bol olsaydı, aldığınız zeytinyağı şimdi daha ucuz olacaktı.

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ucuz gene olmazdı üstadım tenekenin boşu olmuş bilmem kaç tl

traktörü mazotu yevmiyesi derken

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Hah be şöyle, moralim düzeldi acık..

Filipis eğrisi, geçişkenlik, yayılım endeksi, sektör, atalet katsayısı, parasal sıkılaşmanın öngörülebilirliği...diyor. Abbov..

Berat, Nebati, Kavcıoğlu'ndan sonra...rahmet gibi....neydi bahçe çiti, alma abi alma...

Yağlı kuzunun iliğini hürp hürp sömüren...Marmara Üniversitesi mezunu tırt kariyerli adam lazım bunnara...

Ben beğendim valla...
    oynama potansiyeli var ama yer dar mı geniş mi anlayacağız.

6. Bu da günün bonusu..yok bende..aradan sıyrılmaya çalışıyor çaktırmadan...YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Hah be şöyle, moralim düzeldi acık..

Ben beğendim valla...
    Bir sağdan bi soldan.Bir kapalı çarşı esnaf ağzı bir B.Ü. mezunu.Direksiyon de reis.Bir sağdan bir soldan tokatlıyor.İkisi isim de vitrin den ibaret.Kanmamak lazım.Mehmet Ş. 2024 ü göremez.Yerel seçimler öncesi şutingen.Pis işleri bu 2 sine yükleyip yerel seçim öncesi RTE tertemiz çıkacak halkın karşısına.

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yav o pahalı bu pahalı demeyin , aklınıza ne gelirse yapın , yiyin için gezin tozun ...

Yarının fiyatlarına göre bugünün fiyatları çok ucuz , hatta beleş .

Bu gelenler zam falan değil, bunlar ön sevişme...
    biz ön sevişme de tamamız bundan sonrası tecavüz olur.

Sayfa 874/1003 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •