Sayfa 640/896 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7166 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Haziran aylarında devreye girecekti

söylemler o şekildeydi

Sözlerinde duramadılar

Belli ki nakit sıkıntısı yaşanıyor
    Ben depremin sebep olduğu ekonomik zorluklar nedeniyle açılması gecikti diye düşünüyorum. Yatırımcı sunumunda da 2023 dördüncü çeyrek diyor. Bana göre de yılbaşı veya en geç Şubat Pta göreve başlar, 2024 bölünmesine yakın da fiyatlanır.

2. 61.10 aldıydım fena kaydılar bana be

3. Gitmemesi için 60 a 220 bin koydu satış. Niye baskılıyor bukadar. Bizi koruyor güya patron . bi kulak arkamız kaldı

4. yükselirken bile ıkına sıkına yükseltiyorlar... sıkıntı verdi iyice...
    var bu sasa'da bir dert ama biz bilemiyoruz... duyduğumuzda iş işten geçmiş olacak...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

5. Geçen bilanço gibi bu bilançoda kötü gelecek, onun sıkıntısı. Kötüden kastım, yatırımların kâr hanesinde gözükmesi lâzım ve Sasa'da bu kârlılık daha yok. Pta gelmeden de bilançonun düzeleceği yok, hâl böyle olunca hisseden seri yükselme beklemek bence olası değil. Borsanın kendi iç dinamikleriyle uçar kaçar ama yerine döner diye de düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    Geçen bilanço gibi bu bilançoda kötü gelecek, onun sıkıntısı. Kötüden kastım, yatırımların kâr hanesinde gözükmesi lâzım ve Sasa'da bu kârlılık daha yok. Pta gelmeden de bilançonun düzeleceği yok, hâl böyle olunca hisseden seri yükselme beklemek bence olası değil. Borsanın kendi iç dinamikleriyle uçar kaçar ama yerine döner diye de düşünüyorum.
    Bir de söylediğiniz gibi bilanço kötü gelirse ayvayı yedik...

7. Daha Bilançoya da epey var... 21 Ağustos son tarih...
    Geçen seneki 2 nci çeyrek bilançoda bir önceki seneye göre 3,25 milyar TL rekor kâr artışı açıklanmıştı...

8. Bir hisse hyer gün düşer mi yaw

Sayfa 640/896 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •