bugun kuzuya devam edicez.bademli pilav.yaban mersini eşliğnde .şefin salatası.midye dolma antre....
Ben de değişiklik olsun diye dün yemeksepetinden etliekmek menü getirttim. Tek etliekneğe 120tl demeye başlamışlar... 10 adet etliekmek, 2.5lt kola ve abartı miktar yaz salatası, maydonoz, roka, 4 adet kadar limon, fazlaca biber turşusu ve ezme 795 tl. Kuveyt kredi kartından da 30tl altın gelecekti, pos tanımı değişmiş 😐. Üstüne de artık kendim filtre kahve yaptım yanında crunch. Gariban işi 🤣
Reis'in attığı SUPER KAZIKLAR, Putin Reis'i fenasıyla öfkelendirmişe benziyor...
Vladimir Putinden Türkiyeye üstü kapalı mesaj
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Putin, manidar bir açıklama yaparak, üstü kapalı olarak Türkiye'yi işaret etti.Geçen yıldan beri devam eden Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili dikkat çekici bir açıklama geldi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin dün düzenlediği basın toplantısında üstü kapalı olarak Türkiyeye sitem etti.Savaşın başladığı günden beri hem Putin ile hem de Ukrayna lideri Zelenskiy ile iyi ilişkiler kuran Cumhurbaşkanı Erdoğanın bir hamlesini üstü kapalı olarak eleştiren Putin, dikkat çekici ifadeler kullandı. Rus lider Temmuz ayının başında Türkiyede bulunan 5 Azov Taburu komutanının Ukraynaya geri dönmelerine izin vermesinden dolayı rahatsızlık duyduklarını söyledi.
Putin, Türkiye ile Ukraynanın Azov taburu savaşçılarının Türkiyede kalmaları konusunda bir anlaşma vardı. Ve bu konuda başka bir yorumumuz olmayacak dedi.
Putin ayrıca, Türkiye'nin esir Azov Taburu komutanlarını Ukrayna'ya vermesiyle, Rusya'nın Tahıl Anlaşması'na son vermesinin bir ilgisi olmadığına dikkat çeken Putin, Birinin diğeriyle hiçbir ilgisi yok.değerlendirmesinde bulundu.
https://www.sozcu.com.tr/2023/dunya/...mesaj-7758580/
doğalgaz ve diğerlerinin borcunun ödenmesi/taksidi gelenlerin ödenmesi...
acaba Putin Reis'e bir iyilik daha yapar mı ?
zor ama imkansız değil...
Borcama koydum.biraz kati yag koydum.biber koydum. Elektrikli firinda pisirdim.
Lahmacun 49 TL ayran 27 TL imis.
Korktugum kadar degilmis.
2. lahmacun 1 kutu ayran 125 TL ye karnimi doyurdum.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri