Sayfa 765/1003 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Uzuuuun bir aradan sonra bugun Istinye Park'a gidip Gunaydin kofte doner'de (yemek kati) bir lahmacun bir ayran yiyecegim.

Bakalim kac para oldu sizlerle de paylasirim.

Belki de paraya kiyar Fareast'de bir menu de yiyebilirim.

Belli olmaz benim isim.

Syg,
    Metro ilemi gideceksin.????
    Ah garibim.!!!

Afiyet olsun.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

bugun kuzuya devam edicez.bademli pilav.yaban mersini eşliğnde .şefin salatası.midye dolma antre....

3. Ben de değişiklik olsun diye dün yemeksepetinden etliekmek menü getirttim. Tek etliekneğe 120tl demeye başlamışlar... 10 adet etliekmek, 2.5lt kola ve abartı miktar yaz salatası, maydonoz, roka, 4 adet kadar limon, fazlaca biber turşusu ve ezme 795 tl. Kuveyt kredi kartından da 30tl altın gelecekti, pos tanımı değişmiş 😐. Üstüne de artık kendim filtre kahve yaptım yanında crunch. Gariban işi 🤣

Reis'in attığı SUPER KAZIKLAR, Putin Reis'i fenasıyla öfkelendirmişe benziyor...

Vladimir Putinden Türkiyeye üstü kapalı mesaj

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Putin, manidar bir açıklama yaparak, üstü kapalı olarak Türkiye'yi işaret etti.Geçen yıldan beri devam eden Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili dikkat çekici bir açıklama geldi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin dün düzenlediği basın toplantısında üstü kapalı olarak Türkiyeye sitem etti.Savaşın başladığı günden beri hem Putin ile hem de Ukrayna lideri Zelenskiy ile iyi ilişkiler kuran Cumhurbaşkanı Erdoğanın bir hamlesini üstü kapalı olarak eleştiren Putin, dikkat çekici ifadeler kullandı. Rus lider Temmuz ayının başında Türkiyede bulunan 5 Azov Taburu komutanının Ukraynaya geri dönmelerine izin vermesinden dolayı rahatsızlık duyduklarını söyledi.

Putin, Türkiye ile Ukraynanın Azov taburu savaşçılarının Türkiyede kalmaları konusunda bir anlaşma vardı. Ve bu konuda başka bir yorumumuz olmayacak dedi.

Putin ayrıca, Türkiye'nin esir Azov Taburu komutanlarını Ukrayna'ya vermesiyle, Rusya'nın Tahıl Anlaşması'na son vermesinin bir ilgisi olmadığına dikkat çeken Putin, Birinin diğeriyle hiçbir ilgisi yok.değerlendirmesinde bulundu.

https://www.sozcu.com.tr/2023/dunya/...mesaj-7758580/

doğalgaz ve diğerlerinin borcunun ödenmesi/taksidi gelenlerin ödenmesi...

acaba Putin Reis'e bir iyilik daha yapar mı ?

zor ama imkansız değil...

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    dun mıgrostan kuzu kapama aldım fırında çok lezzetlı oldu.kedilerde yediler.dışarda yemek yenmez cok pahalı.
    afiyet olsun. youtube da birbirine hiç benzemeyen çok farklı kuzu kapama tarifi var. siz nasıl yaptınız?
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Borcama koydum.biraz kati yag koydum.biber koydum. Elektrikli firinda pisirdim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Lahmacun 49 TL ayran 27 TL imis.

Korktugum kadar degilmis.

2. lahmacun 1 kutu ayran 125 TL ye karnimi doyurdum.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Metro ilemi gideceksin.????
    Ah garibim.!!!

Afiyet olsun.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Yok polo ile gittim. Yolda yarim depo benzin koydum 975 TL de ona verdim.
    Kucucuk arabanin deposu artik 1500 TL ye doluyor.
    Buna da sukur.
    Q7 dursa 80 litre her defasinda temiz 3000 TL yazardi.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 765/1003 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •