Arkadaşlar yerli fonlar hisse değişimlerini ayın 1 itibariylemi değiştiriyorlar?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nedenki aylık bazda düzenli istikrarlı şekilde yükseliyor nasdaq. biste burdan girmek daha riskli. seçimi chp kazansaydı nereden bulsanız girin derdim ama bu adamlar istikrar sözünü ne zaman tutmuş? reyiz bu karı lafımı dinlemiyor faiz artırıyor diye bi görevden alırsa dünyanız tersine döner vallah: ) geçen gene tv'de çevreci eylemcilere ş.sizler al.çaklar diye saydırıyordu farklı aksiyonlar da gelecektir. gerçi fonda olmanın avantajı böyle bi durumda -10 ile satma şansınız olur. aracı kurum o parayı bir şekilde bulup size ödemek zorunda. hissede olanlar 3-4 tabandan sonra satar ancak..hatta bazı hisselerde 5-6.
40 senelik kuraldır bist eski zirveye ulaştımı satılır -20 yapmadan da tekrar girilmez. bunun artık değişeceğine dair fazla bir kanıt göremiyorum ben.
Son düzenleme : friendly_1980; 31-07-2023 saat: 16:29.
Garanti Bankasında mı sorun var yoksa başka yerden mi kaynaklı anlamadım ama saat 16.24 oldu bugün hesaba geçmesi gereken ppz ve rpd fonları hâla hesaba geçmedi, saat 16 dan sonra da ppf fonu alınmıyor, insanı zarar ettiriyorlar, bu şekilde devam etmez umarım yoksa hesabı başka yere taşımam gerekecek.
Yer İmleri