Sayfa 1183/1312 İlkİlk ... 18368310831133117311811182118311841185119312331283 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 9,457 - 9,464 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Evim işime 2km uzaklıkta, yürüyerek yarım saat sürüyor, yine de nefret ediyorum İstanbul'dan. İlk fırsatta vın.

Ne denizi denize benziyor, ne başka bir şeyi düzgün. İğrenç ötesi de bir kalabalık var çekilir gibi değil.
    çözmek isteseler zor iş değil ama siyasi rant lar izin vermez.

adam gibi bir tren sistemi yap millet yaşasın Gebze veya Çatalca taraflarında işe gidip gelsin, şehrin içinde mülk fiyatı ve emlak vergisi tavan olsun.

bunu yazınca 10 tane evi var tuzu kuru diyecekler bana sadece iki tane evim var ikisini satsam ortalama bir muhitten site içi ev alamam.

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Başka türlü anlatamıyor! olabilir miyim?
    O zaman kendinizi yormayın.
    Propaganda görmek isteyen açıp Tele1 falan izler zaten. (muhalefetin atv'si)

Hem burası da emlakla ilgili konulara kalmış olur, olması gerektiği gibi.

3. Mesele sadece kalabalık değil, kalabalığın kalitesi de çok düşük. Asıl sıkıntı orada.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    başkan o yazdıklarının hepsi bitti...

her yazdıgında kendimi gördüm...
    fakat artık hiçbirini yapamadıgımıda hatırladım...
    yaşama sevincimizi çaldılar...
    çık istiklale uzun zıbın giymiş araplar hıyarlı baba gibi dolaşıyor...
    bütün her yer işgal edildi... işgal altındaki bir şehirde yaşamnın zorlugunu şimdi anlıyorum...
    istanbulun ingiliz işgalinde ne çektiklerini şimdi anlıyoruz...
    kendi şehrinde yabancı olmak...
    artık istanbul peşaver ile mumbai karışımı bir yer oldu...

Güzel özetlemiş.

İşten eve evden işe gitmek değil mesele. Dışarıda eğleneyim kafama göre diyebileceğim doğru dürüst yer yok.

4.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    çözmek isteseler zor iş değil ama siyasi rant lar izin vermez.

adam gibi bir tren sistemi yap millet yaşasın Gebze veya Çatalca taraflarında işe gidip gelsin, şehrin içinde mülk fiyatı ve emlak vergisi tavan olsun.

bunu yazınca 10 tane evi var tuzu kuru diyecekler bana sadece iki tane evim var ikisini satsam ortalama bir muhitten site içi ev alamam.
    Sadece 2 işi tam adam gibi yapsalar sorun %80 oranında çözülür.

1) Düzensiz gelen 3 milyon göçmeni sınırdışı edip gönderseler

2) Özel Üniversitelere yurt kapasitesi üstüne çıkma yasağı ve yurt kapasitesi harici öğrenci alma kısıtı getirseler

İstanbul tekrar eski güzel haline kısa sürede döner.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yok yanılıyon oturdum araştırdım havaalanınd a1 dilim baklava fiyatıymış

Temmuz ayında aylık enflasyon artışı %13.18 ,yılın ilk 7 ayında %69.21 yıllık enflasyon artışı %122.88 oldu.

https://enagrup.org

https://enagrup.org/bulten/2307.pdf
    Başkan, havalimanı fiyatı baz alınamaz. Orada fiyat yok.

Herşeyi her fiyattan iteliyprlar havaalanlarında. Turiste baklavayı kilosunu 100$ 100€ 100£ desen de alırlar. Orası farklı bir durum.

Ama baklava kuru en babası Elmacıpazarı Güllüoğlu online 1KG 500 TL. Kapında 1 gün sonra. Kuru baklava en kralından. Daha iyisi yok. Ben baklava yemiyorum ama yiyecekler kazıklanmasın buradan alsınlar başka yerden yemesinler. İmam Çağdaş veya Koçak bile tıraş bunun yanında. En babası Elmacıpazarı Güllüoğlu. Baklavanın mucidi bu adamlar. Fiyatlar her zaman makul ve alınabilir.

https://www.elmacipazarigulluoglu.co...i-kuru-baklava

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Başkan, havalimanı fiyatı baz alınamaz. Orada fiyat yok.

Herşeyi her fiyattan iteliyprlar havaalanlarında. Turiste baklavayı kilosunu 100$ 100€ 100£ desen de alırlar. Orası farklı bir durum.

Ama baklava kuru en babası Elmacıpazarı Güllüoğlu online 1KG 500 TL. Kapında 1 gün sonra. Kuru baklava en kralından. Daha iyisi yok. Ben baklava yemiyorum ama yiyecekler kazıklanmasın buradan alsınlar başka yerden yemesinler. İmam Çağdaş veya Koçak bile tıraş bunun yanında. En babası Elmacıpazarı Güllüoğlu. Baklavanın mucidi bu adamlar. Fiyatlar her zaman makul ve alınabilir.

https://www.elmacipazarigulluoglu.co...i-kuru-baklava
    beni güllüoğlunda ki baklava ilgilendirmiyor ki
    beni havaalanında baklavanın dilimini 300 e
    bodrumda lahmacıunun tanesini 500 e
    çeşmede şezlongun fiyatını 2.000 e vermeleri ve bunları alan salak veya görgüsüzlerin olması ilgilendiriyor
    millet aç havaalanında 300 tl ye bir dilim baklava yemek hem görsüzülük hem salaklık hem vicdansızlık hemde ahlaksızlıktır
    bir halt olacağı yok.

şezlongda balon yok başkanım..

önemli olan sayısı

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Sıkıntı şurada !!!

Bist'e 100.000 $ yatırdım.
    Riske girdim, kumar oynadım.
    Çok başarılı oldum.
    Paramı 200.000 $ yaptım.

Emmmeeeeee ve lakinnnnnnnnn
    100.000 $'lık ev, 300.000 $ oldu.

Nasıl olurda, $ bazında, paramı ikiye katladığım halde, O EVİ ALAMAM !!!

O halde, geleyim buraya, konutçulara giydireyim.

Evettttttttt
    Paramı $ bazında ikiye katladım.
    Peki ya çikolata, gofret, otomotiv.

Kafanı duvarlara vursan da, buraya abuk subuk mesajlar atıp kendini tatmin etmeye çalışsan da,
    Malesef istatistikler böyle.
    Hayatın gerçekleri böyle.

Tabi Bist'te parasını ikiye katlayamayanlar, faizde parasını ikiye katlayamanlar, çokkkkkkkkkk fazla.
    Recep aldı götürdü, satamadan getirdi.

EVİ OLMAYANA ACIMAYACAKSIN.
    Bİ TOKAT DA SEN VURACAkSIN.

Sayfa 1183/1312 İlkİlk ... 18368310831133117311811182118311841185119312331283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •