Originally Posted by
gundwane
KKM faizlerini düşürerek milleti KKM den soğutmaya çalışıyorlar işte.Yani zihni sinir proje de bu.viop topiğine de yazdım borsayı ızgara üzerinde kestane gibi tutarak milleti oraya çekme derdindeler.O yüzden de borsa da düşüş imkansız dedik 2022 içinde.Hafif bir düzeltme yaptı deprem falan derken işler biraz karıştı ama seçim sonuçlanında 3 haftada 6 aylık düşüşü yedi 7700 dedi borsa.Fakat kkm de zaten faiz hikayede önemsiz idi.Önemli olan dolar artışını idi.Hatırlıyorum geçen sene bi miktar kkm yaptım neti yüzde 113 e mi ne geldi idi 3 aylık.
Sonra çılgın dolar primli kkm ler geldi.Yine yüzde 70 80 yıllık faiz ve üzerine birde dolar faizi falan dendi.
Şimdi ekonomist tayfası kendi kontrollerinde ekonomi siteleri tv kanalları falan kkm faizlerinde şok düşüş kkm cazibesini kaybediyor hemen bi satır altta da ayarlama ile gözüne sokar gibi borsa zirveden kapandı falan haberi.
Bilmem ne şirketi şu kadar kar açıkladı falan işte.
Başka türlü kkm den çıkış zor hatta imkansız.Bütün bunlar Mehmet gelmeden kendisine iletildi Bu alanlara dokunma geride ne yaparsan yap dendi.Mehmet Gaye ikiliside işte güya faiz artırıyor sıkı para politikası işte tasarruf vergi artışı falan oyalıyorlar milleti.
BOSPO yu dinlemeyip ev araba borsa hisse arsa alan süper kazandı.
Hatta yastık altı dolarını çıkarıp DDKKM yapan bile kazandı.
Yer İmleri