Sayfa 788/1003 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Bende ppf dayım borsa düzeltme yapınca hisse senedi fonlarına geçeceğim. Sabırla bekliyorum

TL ne kadar devalüe olursa olsun.!!!
    Ülkedeki Enflasyon.!!!
    devalüasyonu geçerse.!!!
    Rekabet gücün sürekli düşer.!!!!
    Sürekli cari açık verir.!!!
    Cari açık rekorlar kırmaya.!!
    Devam eder.!!!
    Dilenci ülke olursun.!!!
    Arap çöllerinde.!!!
    El etek öperek .!!!
    Kapalı kapılar arkasında.!!
    Her türlü taviz vererek.!!
    Günü kurtarmakla.!!!
    Bu çöküşü önleyemezsin.!!!

Crash tüm hızıyla otobanda.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

İng banka uğradım şimdi Hyv fonları varmış günlük %36 veriyomuş , güvenilirmi bu fon bilen varmı? 2 milyona yakın para basıcam...

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    İng banka uğradım şimdi Hyv fonları varmış günlük %36 veriyomuş , güvenilirmi bu fon bilen varmı? 2 milyona yakın para basıcam...
    Ek 29663
    Riski en düşük fonlar bunlar 3gunluk getiriler.

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Twitter dan alıntı:

Bir tekstil ihracatçısının anlattığı: Geçen yaz 40 dolara sattığı ürüne enflasyon nedeniyle bu yaz 55-60 dolar fiyat koydu. Müşterilerin kaçmasından çok endişeli.

"TL'deki %30 değer kaybı yetmedi mi?" diye sordum.
    "Yetmedi, enflasyon çok daha yüksekti. Dolar daha yükselmeli".

Anlayana.!!!
    Durum çok vahim.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Uzun bir süre 20 yi GEÇEMEYEN Dolar yeni yönetimle bir anda 27 ye NEDEN ÇIKTI...

1-İhracat mı azalmaya başlamıştı.

2-Turizm geliri mi azaldı? (Değil. Ki Bakan yüzde 20 arttığını söylemişti)

3-Halkın TL den kaçısı mı vardı?

Akaryakıta bir anda yüzde 30 zam yapıp yıl sonu enflasyonu yüzde 58 açıkladıktan sonra 27 TL lik dolar gerçekte eski 20 TL seviyelerine gelmiş olmuyor mu?

Faizi yüzde 30 da tutmak zorunda isen yüzde 58 lik (o da resmi olan) enflasyon ortamında halk neden TL ye geçsin?

Peki turizm gelirleri ile çizildiği iddia olunan ve KKM cilere yıllık yüzde 30 dışında ekstra ödeme gerektirmeyen masa formasyonu ne kadar sürdürülebilir?

Yeni durumda İhracatçının maliyeti enerji olarak yüzde 30 artıyorsa, yıl sonu asgari ücret de EN AZ enflasyon oranında artacaksa doların yine benzer bir ZIPLAMASI KAÇINILMAZ olmuyor mu?

Dolara baskı ile yatayda tutulacaksa en mantıklı olan ENFLASYONDAN KORUNMAK İÇİN tasarruf yapmak yerine İHTİYACIN OLMADIĞI HALDE yine MAL ALMAK değil mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Millet aç aç konkordato moratoryum batışşşş ödenemeyen borçlar halkbank a 60 milyar dolar ceza huaaa kaç kaç..sat sat elinde ne varsa sat nakite geç ev araba borsa hisse senet sepet ne varsa sat nakite geç.Geliyor gelmekte olan hurraaaaa.crash otobandan çıkıp mahalle arasına kadar girdi kaç kaç sat sat.sell..

Bospo yazmaya başlayınca ahan da kuduruk ralli geliyor diye viop ahalisini uyaracaktım aslında mayıs sonu gibi ama sonra amann dedim boşver..sana ne..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Millet aç aç konkordato moratoryum batışşşş ödenemeyen borçlar halkbank a 60 milyar dolar ceza huaaa kaç kaç..sat sat elinde ne varsa sat nakite geç ev araba borsa hisse senet sepet ne varsa sat nakite geç.Geliyor gelmekte olan hurraaaaa.crash otobandan çıkıp mahalle arasına kadar girdi kaç kaç sat sat.sell..

Bospo yazmaya başlayınca ahan da kuduruk ralli geliyor diye viop ahalisini uyaracaktım aslında mayıs sonu gibi ama sonra amann dedim boşver..sana ne..
    Herhalde putra şekerini fazla kaçırdın.!!
    Yine.!!!

TÜrkiş TL son 10 yılda dolara karşı.!!!
    % 1360 değer kaybetmesine rağmen.!!!
    Cari açığın rekor kırmaya devam ediyor.!!!
    Çöllerde Arapların elini eteğini ayağını öperek.!!
    Döviz dilenen ülke vatandaşı oldun.!!
    Ah garibim.!!!
    Suriyeli Afgan din kardeşlerin .!!!
    Senin sırtından.!!
    Beleşe yaşiyor.!!

Bak cebine.!!!
    En büyük banknot olan.!!!
    200 TL 7 Euro bile etmiyor.!!!
    Ev alanlar ayvayı yedi.!!
    Kiracılar beleşe oturuyor.!!!
    Araba alanlar sigortası vergisi.!!
    Yakıtı.!!!
    Astarı yüzünü geçmiş.!!
    3 araba parasına bir araba almak.!!
    Enayilik.!!!
    Bak enflasyon füze.!!!
    Cebinden her gün paranı çalıyor.!!
    Senin adamların.!!!
    Her geçen gün vatandaşın alım gücü düşüyor.!!
    Borsa dediğin kumarhane.!!!
    Git cebindeki parayla hemen döner kebap ye.!!!
    Yemezsen.!!!
    Haftaya tavuk ekmek yersin.!!
    Yemezsen.!!!
    1 ay sonra soda içersin .!!
    O paraya.!!!
    İçmezsen.!!!
    3 ay sonra.!!!
    O paraya WC ye gidersin.!!!

Eczacı hanıma slmlar.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Millet aç aç konkordato moratoryum batışşşş ödenemeyen borçlar halkbank a 60 milyar dolar ceza huaaa kaç kaç..sat sat elinde ne varsa sat nakite geç ev araba borsa hisse senet sepet ne varsa sat nakite geç.Geliyor gelmekte olan hurraaaaa.crash otobandan çıkıp mahalle arasına kadar girdi kaç kaç sat sat.sell..

https://www.tiktok.com/@sezaitrhn/vi...84905609350401

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayfa 788/1003 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •