Sayfa 714/2404 İlkİlk ... 21461466470471271371471571672476481412141714 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Mert abim nellerdesin gel bi kırbaç vur
    Kırbacı vuruyom vuruyom ama adım Feride D.mım geride diyor ben ne yapayım daha
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    onu da 133 den kapattım krediyide 3 güne bitirdik
    Eyi dayandın 3 gün tebrik ederem yaneee

Şahşen böyün son 1 yılda kazandığım paranın %90 i buhar oldu ..yarın da böyle yükselirse hayırlısıyla marcin kolu da yiyeceez ... artık anestol pomad a da gerek kalmadı ..alıştık yanee acıtmıyor
    Hayat hoş gerisi boş

3. Üzüldüğüm tek şey ...bu yükselişi öngördüğüm halde terste kalmam ...mesela bazıları hep şorttur ekonomiye hükümete makro ekonomiye devamlı saydırır ...ben tek bir kez dahi negatif konuşmadım azılı boğayım hep borsalar boğa dır diye yazanım sadece bu son harkette vade değişimindeki gap e oynadım yani tamamen teknik ve istatistik ...

Daha önce de bu topikte yazmıştım ..İstatistik bikini gibidir ,,asıl görülmesi gerekenler gizlidir ...

Kendi bildiklerimi uygulamadığım için 2 kere zarardayım...

Hayırlısı ne diyelim ...sağlığımız sıhatımız neşemiz yerinde ..hamd olsun şükürler olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=NWxKonawasA
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Üzüldüğüm tek şey ...bu yükselişi öngördüğüm halde terste kalmam ...mesela bazıları hep şorttur ekonomiye hükümete makro ekonomiye devamlı saydırır ...ben tek bir kez dahi negatif konuşmadım azılı boğayım hep borsalar boğa dır diye yazanım sadece bu son harkette vade değişimindeki gap e oynadım yani tamamen teknik ve istatistik ...

Daha önce de bu topikte yazmıştım ..İstatistik bikini gibidir ,,asıl görülmesi gerekenler gizlidir ...

Kendi bildiklerimi uygulamadığım için 2 kere zarardayım...

Hayırlısı ne diyelim ...sağlığımız sıhatımız neşemiz yerinde ..hamd olsun şükürler olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=NWxKonawasA

Kısmette varsa gene kazanırız İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=U6izczMbx68

Nerde o günler yavrum Elvis binayı terketti artıkın ...pazartesi sendromuna da senin de teee puhahahahahahaaa
    Puhaaaaa
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

6. Pozum yok mutluyum .... Sabah gaplı aşağı yukarı açmazsa her türlü kardayım .... Şükür yarın kar görücem ... Kar görüp kayıcam ...

İddaaya girelim mi R&R hocam

7. Kapanış görüntüleri her bir şeyler (tr piyasası) long ..... dji yıkılacak diye shortu bırakmadım gitti yüksekten kapattı ....

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Kısmette varsa gene kazanırız İNŞALLAH
    İnşallah Mert Abim

Sayfa 714/2404 İlkİlk ... 21461466470471271371471571672476481412141714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •