Sayfa 980/1003 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Sokak roportajlarinda da oyle diyor cogu.

Elim kirilsaydi da oy vermeseydim.

Muhabir soruyor, bir dahaki secimde kime oy vereceksin.

Kimseye...!

Necip turk milleti, safi feraset.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sokak roportajlarinda da oyle diyor cogu.

Elim kirilsaydi da oy vermeseydim.

Muhabir soruyor, bir dahaki secimde kime oy vereceksin.

Kimseye...!

Necip turk milleti, safi feraset.
    O kişiler kimseye oy vermeyerek ülkeyi düzeltecek.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Walla politik olarak CHP içindeki derin yapı , ittifak ortakları hiç kimse KK yı CB olmasını istemiyordu ve öyle oldu...

Artık malum partiyi kabullenip dikilmenin dayanılmaz zevkini yaşamak zorundayız...

Adam benim gibi emeklileri ayakta dikiyor a.q...%25 zam nedir ya...Kendisi her şeye seçimden sonra %50 yakın zam yaptı...

Kör muhalefet ve ekibi takılmış 7500 maaş alanlara...Ulan emeklinin asgarisi azamisi mi olur...a.q bu nasıl bir kafadır...

Şimdi bu kafaya gelde oy ver ....

4.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    O kişiler kimseye oy vermeyerek ülkeyi düzeltecek.
    daha önce anlattım önemli olan karşıdaki yapıya, yerine gelecek olan daha kötü de olsa onu değiştirebileceğini gösterebilmektir.

ilişkilerde de de böyledir, karşındaki ona mecbur olduğunu hissettiğinde artık onun insafına kalmışsındır, isterse seni çıktığın deliğe geri sokar, hele ki siyasetçi seni din urganıyla yakalamışsa gidecek fazla yerin de yoktur..

5. Nasıl ki 1950 de yüzde 50 okuma yazma oranı ile çok partili döneme geçiş ülkeyi çöküşe götürmesi yanlışsa

Bugün de algıların, değer yargılarının, öğretilerin, eğitimin dine dayalı bir sermayenin elinde olduğu bir ortamda başkanlık rejimine yetmez ama evet diyenlerin kararı yanlıştı.

Düşünüyorum da Baykalın şimdi ki DSP başkanından farkı var mıdır?

O nedenle herhangi bir şey için hiç umudum kalmadı...

Şu an yaşayan nesillerle kesin olmaz.

Belki 100-200 yıl sonra olabilir mi diye düşünmek istiyorum.

Ancak o da olmuyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. 100-200 yıl sonra dahi daha iyiye gidiş... Arkasını doldurmayayım

7. XU100 Dolar Bazlı Öncesi ve Sonrası Sırayla

Sanırım sarı renkli itkinin son 5 i ED çiziyor, 292 ye doğru uzatacak, veya 5 direk uzatacak, yapılar belli belirsiz 4 ün tam olarak nerde bittiği TL bazlılarda net değil, ama bugünkü çıkış ve öncesindeki düşüş ve onun da öncesindeki çıkış yapıları üçlü gibi. Zorlarsak 5 li de sayılabiliyor. Özetle bu son çıkış üçlü kalırsa ve tekrar dünkü düşüş gibi üçlü sarkarsa ED netleşir,

ED sonrası sert düşüş gelir, ben 2 yi genişleyen flat görüyorum, dolayısıyla zigzag 4 yakışır, -kabaca dünkü düştüğü yere kadar,

Ama Pala, bu görünüme oynamak isteyebilir, oraya bir üçgen sokuşturabilir, hele ki koşan bir üçgen çizerse, -bir full 3 lü ED den sonra üstüne koşan üçgen ile yeşil 4, kafalar tam duman olur,

Şimdilik mesafeler üzerinden, hala güvendeyiz denilebilir.

Şunu vurgulamak istiyorum, bugün düşüp, derin ve zamanca geniş bir 4 çizebilir miydi TL bazlıda, evet çizebilirdi, ama bu şu demek olurdu bu, yapı yıl sonuna kadar neredeyse zamanca genişleyecek, yıl sonu dolar da 30-32 bandında olabileceğinden, 5 hedefi 10-11 binlere doğru uzaması gerekecekti.

Oysa bu rallinin ki bu bir 5 nci dalga ve dik açılı, diğer dalgalarla açılarını karşılaştırın, thrust karakterli, yani hızlı çabuk, yani zamanca genişlemeye tahammülü yok....Bence tabi

Ve bu yüzden 2 hafta önce TL bazlı grafik üzerinde 3 senaryo verip ikaz etmiştim, şu dalga uzatacak demiştim, o dalga hala bitmedi gibi bir ED ile katetebileceği tüm mesafeyi maksimize edecek, ardından kısa keskin bir zigzagla (dolar bazlıda) düzeltmesini yapıp bitirip son atağına başlayacak....olmalı...bu benim tamamen şahsi değerlendirmem.

Kolay gelsin...

P.S.: 5 nci dalga nerede biter muamma, o da ED çizebilir, hatta uzatabilir, şu ana kadar nizami bir impulse ilerliyor dolar bazlıda..YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    XU100 Dolar Bazlı Öncesi ve Sonrası Sırayla

Sanırım sarı renkli itkinin son 5 i ED çiziyor, 292 ye doğru uzatacak, veya 5 direk uzatacak, yapılar belli belirsiz 4 ün tam olarak nerde bittiği TL bazlılarda net değil, ama bugünkü çıkış ve öncesindeki düşüş ve onun da öncesindeki çıkış yapıları üçlü gibi. Zorlarsak 5 li de sayılabiliyor. Özetle bu son çıkış üçlü kalırsa ve tekrar dünkü düşüş gibi üçlü sarkarsa ED netleşir,

ED sonrası sert düşüş gelir, ben 2 yi genişleyen flat görüyorum, dolayısıyla zigzag 4 yakışır, -kabaca dünkü düştüğü yere kadar,

Ama Pala, bu görünüme oynamak isteyebilir, oraya bir üçgen sokuşturabilir, hele ki koşan bir üçgen çizerse, -bir full 3 lü ED den sonra üstüne koşan üçgen ile yeşil 4, kafalar tam duman olur,

Şimdilik mesafeler üzerinden, hala güvendeyiz denilebilir.

Şunu vurgulamak istiyorum, bugün düşüp, derin ve zamanca geniş bir 4 çizebilir miydi TL bazlıda, evet çizebilirdi, ama bu şu demek olurdu bu, yapı yıl sonuna kadar neredeyse zamanca genişleyecek, yıl sonu dolar da 30-32 bandında olabileceğinden, 5 hedefi 10-11 binlere doğru uzaması gerekecekti.

Oysa bu rallinin ki bu bir 5 nci dalga ve dik açılı, diğer dalgalarla açılarını karşılaştırın, thrust karakterli, yani hızlı çabuk, yani zamanca genişlemeye tahammülü yok....Bence tabi

Ve bu yüzden 2 hafta önce TL bazlı grafik üzerinde 3 senaryo verip ikaz etmiştim, şu dalga uzatacak demiştim, o dalga hala bitmedi gibi bir ED ile katetebileceği tüm mesafeyi maksimize edecek, ardından kısa keskin bir zigzagla (dolar bazlıda) düzeltmesini yapıp bitirip son atağına başlayacak....olmalı...bu benim tamamen şahsi değerlendirmem.

Kolay gelsin...

P.S.: 5 nci dalga nerede biter muamma, o da ED çizebilir, hatta uzatabilir, şu ana kadar nizami bir impulse ilerliyor dolar bazlıda..YTD

Konutunu satan herkes borsacı oldu son 3 aydır. Konuttan çıkan para borsaya girdi. Borsanın da gidişatı çok kötü. Tekrar 1.5 dolara düşecek endeks. Bizim 3 dolar değerinde bir ekonomimiz yok henüz.

FED dolara dolar kemiksiz löp et 30 yıllık %5 faiz veriyor. Sıfır risk. Akıllı yatırımcılar buraya gidiyor bu sebeple ABD borsası düşmeye başladı. FED faiz indirmezse bu getiri daha da cazip hale gelirse dünyadaki doların çoğu yuvasına geri döner ve her türlü alternatif yatırım ev konut borsa tokat yer.

Henüz bizim andaval minik yatırımcılar FED in 30 yıllık faizinin yıllık net %5 getiri verdiğini farketmedi. %6 -%7 getiri verirse ebesini öper piyasaların.

https://www.cnbc.com/quotes/US30Y

Sayfa 980/1003 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •