Sayfa 55/639 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 433 - 440 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. valla bu hisse de tekrar düşerse 30 lara ben ufak ufak alıma devam ederim, ama kimsenin satmaya niyeti yok gibi..hacim düşük satışta alıcı da yok, spek toplayamadı salsınlar bakalım salsınlar..dava süreci başlamalı bence de..200 milyon çok büyük para ve hesabını vermeleri gerekli, nereye ne için harcandı verilen borca karşılık ödenen faizi yatırımcıya yüklemek olmaz, dip notlarda se sa ile yürümez bu iş, madem eklemedin borca bir faiz işletmen lazım var mı bir işletim ben tam incelemedim ama sanırım yorumlardan yok..mal varlığı ile karşılanması düşünülmekte, karşılığı var mı yokmuda bilinmemek te deniliyor, biran önce harekete geçilmeli ve gerekli mercilere şikayet ve dava yolu ile haklar aranmalıdır..Genel kurul yapılacaksa en kısa sürede yapılmalı süreç netleşmelidir...Ben firmanın batmıyacağını düşünüyorum, batacak olsa kredileri ödeyemezdi..ama doruk ve taco bu paraları ne yaptı nerelere harcandı çokkk ama çokkk merak ediyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    valla bu hisse de tekrar düşerse 30 lara ben ufak ufak alıma devam ederim, ama kimsenin satmaya niyeti yok gibi..hacim düşük satışta alıcı da yok, spek toplayamadı salsınlar bakalım salsınlar..dava süreci başlamalı bence de..200 milyon çok büyük para ve hesabını vermeleri gerekli, nereye ne için harcandı verilen borca karşılık ödenen faizi yatırımcıya yüklemek olmaz, dip notlarda se sa ile yürümez bu iş, madem eklemedin borca bir faiz işletmen lazım var mı bir işletim ben tam incelemedim ama sanırım yorumlardan yok..mal varlığı ile karşılanması düşünülmekte, karşılığı var mı yokmuda bilinmemek te deniliyor, biran önce harekete geçilmeli ve gerekli mercilere şikayet ve dava yolu ile haklar aranmalıdır..Genel kurul yapılacaksa en kısa sürede yapılmalı süreç netleşmelidir...Ben firmanın batmıyacağını düşünüyorum, batacak olsa kredileri ödeyemezdi..ama doruk ve taco bu paraları ne yaptı nerelere harcandı çokkk ama çokkk merak ediyorum..
    doğru söylüyorsun..
    sebdülbahir üstad dilekçe ve belgeler hazır.dipnotlar sonrası harekete geçeceğiz demişti.
    şimdi sıra onda. ben kendi üzerime düşeni yaparım...

3. Bahsi geçen 200 milyonun faiz geliri olarak bilançoda beyan edilmemesi üzerine firma ceza ödemeyecek mi?

4. 32 milyon kısa vadeli 173 milyon uzun vadel banka kredisi ve ihraç edilmiş borçlanma aracı var..bunlara faiz ödüyorsun bu parayı alıp taco ve doruka kullandırmışsın belli, peki aynı şartlarla bu kredileri yansıttın mı gelir tablona yok .. 12 milyon finansman gelirin var 30 milyon finansman giderin ..bu ne perriz bune lahana turşusu ve denetim firmasıda buna onay veriyor..onlarında sorumluluğunun olduğunun farkında değiller sanırımmm... ilgili kurumlara konuyu iletiniz arkadaşlar...

5. haziran 2016 dan sonra faiz işletilmemesinin sebebi nedir peki ? bu kadar keyfe keder mi bu işler
    genel kurul ne zaman olacak ? bu genel kurulda bakalım elle tutulacak bir şey olacak mı oda ayrı bir muamma

6. Seddülbahir hocamın bu şirketten açıklanan dipnotlar dan umudu var sanki. Hukuki süreci mali yönünü spk yönünü tahminen mesleği sebebiyle biliyor olmalı ki mahkeme sürecine dair start vermedi...

Benim de aklıma takılan dipnotlar felaket olsa taban açar ve ciddi satış olurdu o da yok. Spek ve ky hala umutlu kimse satma taraftarı değil...

Kısa zamanda umulmadık haber gelirse cidden şaşırmam... Belli bir süre 30 _ 35 bandında devam edeceğiz ta ki haber gelene kadar. Ben beklemeye devam edeceğim...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

7. dürüst ticaretci kardeşlerden kurulu olan kâğıt
    37.577 lotla 0,36 tl den uzlaşıyor. satıcılar artıyor

8. Batmassan Adam degilsin ytd

Sayfa 55/639 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz