Sayfa 136/419 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 3346 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Hisseyi pula çevirmek icin uğraşıyor utanmazlar…bir şeyler çeviriyorlar ama ne?bu kaşar kıza zamanda bedelli onayı alabilirlermi
    Henüz öyle bir karar yok ama SPK eskisi gibi kolay kolay bedelli onayı vermiyor artık, belki başka planları vardır.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Henüz öyle bir karar yok ama SPK eskisi gibi kolay kolay bedelli onayı vermiyor artık, belki başka planları vardır.
    Başka planları var derken ne bedelliden başka ne gibi planları olabilirki?

3.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Başka planları var derken ne bedelliden başka ne gibi planları olabilirki?
    Şirket sır küpü, tahmin yürütmek imkansız, durduk yere böyle bir girişim olmaz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Boku çıktı...

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hisse başı 20 tl desek satıştan 402 milyon tl eder bu parayı şirketin borcunu ödemek icin kullanmazlar bedelli icin bara bulma medotudur…başka mantıklı açıklama ben açıkçası bulamıyorum…Doğan hisse başı yanlış hatırlamıyorsam 9 tl cıvarıydı

6.  Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    hayır hocam karelde işler çok iyi gidiyor...çok açıldılar toparlayamıyorlar sadece...bedelli olması olmaması beni hiç ilgilendirmiyor ben büyük resimde karelin nerelere geleceğini biliyorum ve bekliyorum beni o yoldan bedelli vs. döndüremez....şirkete değer katacak olan herşey benim gözümde iyidir...şirketin finansal borçları var bunu eritmek için bedelli yapsın sorun değil....bu olay olduğunda şirket olumlu etkilenecek mi etkilenecek o zaman benim için sıkıntı yok....bedelliyi cazip hale getirmek için yukarı sürseler daha iyi katılım olur sadece...bu şekilde 25 tl den bedelli yap yetmedi yine 1 yıl sonra 25 tl den bedelli yap bu hiç adil olmaz...yukarı sürüp yapsalar daha iyi olur...şuan birşey yok olursa sıkıntı yok ben para ayarlamaya bakıyorum ayarlayamazsam başka hissemi satar katılırım...
    hocam gecen yıl 45tl den bedelli bölündü 22.5tl den kot a devam etti yaklaşik 11 ayda 12.50tl ye kadar dusus yapti savas deprem.sel felaket secim vs. 11 ay da gelinen nokta 22.50 sonrasinda 12.50 son olarak gecen hafta 28.80 tl gun sonu 24.94tl simdi bedelli karari aciklarsa ki buda aslinda zor spk nin bu karari onaylamasi mumkun gorunmuyor 1 yil arayla bedelli onayi vermesi kaldiki yatirimcisini somuren her firsatta yatirimcisinin sirtina yuk yukleyen bur sirket artik guven vermiyor malesef ne olursa olsun ne kadar buyurse buyusun bunu yaparken ortagı oldugu yatirimcisini gormezden gelir yuzunu guldurmezse malesef zor.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    beklemeye devam satan satsın..nokia işbirliği bu şirketi farklı bir lige taşıyacak..

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku

YATIRIM KADAR FAALİYET KARI ÜRETEBİLMİŞ....BORCUN TAKSİDİ VE FAİZİ YENİDEN BORÇLANMA İLE ÖDEYEBİLMİŞ...
    TURKCELL ANLAŞMASININ KATKISI FAZLA DEĞİL...BRÜT KAR MARJI DA GEÇEN DÖNEMİN ÜZERİNDE OLMAK İLE BİRLİKTE HALA DÜŞÜK...

DAİCHİ DE CİRO ARTIŞI YOK, BRÜT KAR MARJI DA DÜŞÜYOR...

BEN BEĞENMEDİM...PİYASANIN DA BEĞÜENECEĞİNİ PEK SANMIYORUM...

BİR BEDELLİYE DAHA İHTİYAÇ VAR BENCE...

not=GEÇEN YILIN AYNİ DÖNEMİ İLE KARŞILAŞTIRMAK YANILTIR, GEÇEN YIL BU DÖNEMDE DAİCHİ KONSOLİDE EDİLMEMİŞTİ...CİRODAKİ ARTIŞ TURKCEL LE OLAN ANLAŞMASIN BİRAZ DAHA GENİŞLEMSİNE BAĞLI...
    --bu bilanço ile satış yemesi gerekirken, hisse toplu olmalı ki yukarı çekip mal yedirmek için marj yarattıkları belli...

Sayfa 136/419 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •