Sayfa 1291/1312 İlkİlk ... 291791119112411281128912901291129212931301 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 10,321 - 10,328 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. ben mütahit değilim ve forumda tek hesapla yazıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Hatta , bu son faiz artışıyla mevduatlar yine enflasyon altı kalıyor. Döviz de bir şekilde kontrollü olduğuna göre ; elinde dövizi olan, mevduatta parası olan '' ulaann dikerim böyle işi , çek şuradan 2 daire 3 arsa '' diyebilirler.

Serseri para çok ciddi şekilde Eurobond aldı. Borsayı sattı bugün.

Tüm KKM yi TL mevduata çevirme zorunluluğu gelmiş. Bu dönüşüm tamamlana kader 3-4 ay sıkılaşma devam eder. KKM dönüşleri TL ye çevirilnceye kadar dolar düşer. KKM asla gerçek dövize dönmemeli.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ne varsa ege de var demiştik..

bak . ege

herkes beğeniyor

o fotografin biraz soluna bakarsan ki fotoda gozukmuyor bir suru kopekbaligi goreceksin. Oralara yakin yasiyorum

Tabi fakir fukara fotoya bakip ic cekebilir. Ah bi bilseler Ege denizi 500 basar oralara yani buralara

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    o fotografin biraz soluna bakarsan ki fotoda gozukmuyor bir suru kopekbaligi goreceksin. Oralara yakin yasiyorum

Tabi fakir fukara fotoya bakip ic cekebilir. Ah bi bilseler Ege denizi 500 basar oralara yani buralara
    g.ahmet denize girmek için mi keçiörene geliyon
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    1,20 ile konut kredisi almayı bekleyenler vardı.
    Beklemeye devam edebilirler.

Daha önce de yazmıştım.
    Fahiş fiyatların (ne olursa olsun, ister uçak bileti, ister konut, ister çikolata, ister muz, ister otomobil)
    tek ilacı FAİZdir. Gerçekçi, tasarrufları eritmeyen faiz.

2 yıl ebemizi bellediler ama serbest piyasa herkesi yola getirir. Hele de kasan tam takır kuru bakır ise.
    Ben bekliyorum ve halen vereceklerini düşünüyorum.
    Dediğim gibi şartları ilk ev alacaklar için genişletebilirler ise bayağı ev satılır.
    1,2 güzel oran
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

6. emlakçıların komisyonu güncellenmeli

7. Kaçak göçmen mülteci sorunuyle birlikte artan Uyuştucu ve Mafya sorunu.

Son dakika... Çatışma çıkmıştı: Kağıthane'de uyuşturucu operasyonunda yaralanan polis Hakan Telli şehit oldu.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...tisma-42320297

Alıntı Originally Posted by Zeplin Yazıyı Oku
    emlakçıların komisyonu güncellenmeli
    aksarayda %3 e güncellemişler
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 1291/1312 İlkİlk ... 291791119112411281128912901291129212931301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •