Sayfa 142/419 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 3346 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. hasan kürşad hocamın fikirlerini katılmakla beraber ama bunun uzun ve zahmetli bir süreç olacağını düşünüyorum avrupaya açılması ve fabrika kurma süreçleri bir iki yıl içinde olacak şeyler değil bu süreçte fiyatlarda buralarda gezerse yatırımcısına kan kusturur

2. Hesabı kitabı yapmışlardır, birilerine toplu verilir büyük ihtimal.
    Ne olacaksa bir an evvel olmalı, belirsizlik en kötüsü, hisse debelenip duruyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Geçen sene yaptığı bedelliden bu yapacağı bedellinin ne farkı var geçen senekinde borç ödedi bundada borç ödeyecek ne değişecek ?

4. Adamlar hissenin tekniği yükseliş gösterirken resmen taş koydular önüne. Yüksek fiyattan satabilme durumları mümkünken bunu tercih etmediler. Koca seneyi boşa geçirdik üstüne birde para verdik ve de vereceğiz.

5. Geçen bedelli çok azdı. Yüzde 101 gibi bir şeydi. Hatta bazı yazar çizerler de bundan bahsetmişti. Geçen sefer 400 500 gibi yapsaydı belli şu durum bambaşka olabilirdi.

Bu bedelliyle yapılacaksa tabi sadece borç ödemesi değil bazı yatırımlardan da bahsedilmiş tv programında sanırım

6.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    Geçen bedelli çok azdı. Yüzde 101 gibi bir şeydi. Hatta bazı yazar çizerler de bundan bahsetmişti. Geçen sefer 400 500 gibi yapsaydı belli şu durum bambaşka olabilirdi.

Bu bedelliyle yapılacaksa tabi sadece borç ödemesi değil bazı yatırımlardan da bahsedilmiş tv programında sanırım
    Daiichi şirketini almak için kullanmışlardı o zaman, bu sefer ağırlıklı borç kapatma olabilir, faizler de artıyor, tabi ki oran önem arz eder.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. satmadığım her güne lanet ettirdin karel çocuğa parmak bastırıp bir senet alsaydım benden daha iyi seçim yapmış olurdu dolar altın bisteki diğer senetler velhasıl tuvalet kağıdı bile alsaydım daha mantıklı bir iş yapmış olurdum

8.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    satmadığım her güne lanet ettirdin karel çocuğa parmak bastırıp bir senet alsaydım benden daha iyi seçim yapmış olurdu dolar altın bisteki diğer senetler velhasıl tuvalet kağıdı bile alsaydım daha mantıklı bir iş yapmış olurdum
    Sana katılmamak ne mümkün...

Sayfa 142/419 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •