Sayfa 222/404 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
Arama sonucu : 3232 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    5 yılda o.dedigin kadar artmayan hissemi kaldı. Bizim 12 yılda neler kaybettigijizi bilsen kafayı yersin. Bedelsizi alınca sukredecez tabi
    ---yüksekten aldın ise o senin iş bilmezliğin...ikide bir ağlamını, sövmeni, lanet okumanı sinkaf çekmeni gerektirmez...

--ben, şirket sahibi olsam, şirkete bir yararı olmayacak ise, bedelsiz açıklamam,

sebebide basit:

Anonim şirket ortaklarının kamu borçlarına karşı sorumluluğu, özel hukuk borçlarına sorumluluğu ile aynı şekilde düzenlenmiş olup sermaye tutarı ile sınırlıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    ---yüksekten aldın ise o senin iş bilmezliğin...ikide bir ağlamını, sövmeni, lanet okumanı sinkaf çekmeni gerektirmez...
    Sana ne mal benim severimde soverimde dallama. Sen önce bi mala gir sıcaklığı hisset ondan sonra konuş. Bakalim ole uzaktan gazel okumaya benziyormu
    Ulan 2000 lerden beri düşecek dediğin hisse olmuş 6000 hala utanmadan burada yazabiliyirsun. Hadi git işine biz halaya hazırlanıyoruz ortaklara

4.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --ben, şirket sahibi olsam, şirkete bir yararı olmayacak ise, bedelsiz açıklamam,

sebebide basit:

Anonim şirket ortaklarının kamu borçlarına karşı sorumluluğu, özel hukuk borçlarına sorumluluğu ile aynı şekilde düzenlenmiş olup sermaye tutarı ile sınırlıdır.
    Vizyonsuzlugun ,is bilmezligin belli oluyor. Konya yonetimide senin gobi çapsız olduğu için bole ne uzayıp ne kisaliyoruz. 23 yıldır çivi cakamayan capzizlr tarafından yönetiliyor. Patrona yahudi belki bi müdahale eder dedik. Oda miy miy çıktı. Bi bok yaptığı yok. Ulan ülke nin yarısı yeniden inşa edilecek bunlar hala bir aksiyon almıyorlar. Ama devran dönecek tabii

5. Sayın Kepetto muhattap almaya cevap vermeye gerek yok.

6. Yıllardır olumsuz yorumlar yapıyor. Hissenin geldiği yer belli. Hisse biraz yükselip hafif düşse olumsuzluk pompalıyor. dikkate alsaydık 700 lerden hisseyi verip çıkarsdık. Onun için dikkate almayın. Kendi kararınızı kendiniz yapın. Hisse kötü yönetilse de ederini bulacaktır. k.y.t.d.

7. benimde kızdığım, herkes gider mersine, biz gideriz tersine.

Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Sana ne mal benim severimde soverimde dallama. Sen önce bi mala gir sıcaklığı hisset ondan sonra konuş. Bakalim ole uzaktan gazel okumaya benziyormu
    Ulan 2000 lerden beri düşecek dediğin hisse olmuş 6000 hala utanmadan burada yazabiliyirsun. Hadi git işine biz halaya hazırlanıyoruz ortaklara
    --nerede demişim düşecek....yazıya ilgi tut ve getir de görelim....

Sayfa 222/404 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •