Sayfa 282/342 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. CW Enerji'nin Güneş Enerji Santrali Projesi ile İlgili ÇED Halkın Görüşüne Açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

AĞRI ili DOĞUBEYAZIT ilçesi sınırları içerisinde CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ tarafından yapılması planlanan 32,27 MWm / 22,20 MWe KAPASİTELİ GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (46,57 ha) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 15/09/2023 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya AĞRI Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve AĞRI Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    CW Enerji'nin Güneş Enerji Santrali Projesi ile İlgili ÇED Halkın Görüşüne Açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

AĞRI ili DOĞUBEYAZIT ilçesi sınırları içerisinde CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ tarafından yapılması planlanan 32,27 MWm / 22,20 MWe KAPASİTELİ GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (46,57 ha) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 15/09/2023 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya AĞRI Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve AĞRI Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
    dandik haber, bi etkisi olmaz,
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    NOT 8 � STOKLAR
    Grupâ��un 30 Haziran 2023 ve 31 Aralık 2022 tarihleri itibarıyla stokları aşağıdaki gibidir:
    30 Haziran 2023 31 Aralık 2022
    İlk madde ve malzeme 799.442.770 612.174.337
    Yarı mamuller 160.773.530 1.602.835
    Mamuller 382.431.643 149.349.658
    Ticari mallar 379.479.275 170.503.101
    Diğer stoklar 96.256.802 22.560.662
    toplam 1.818.384.020 956.190.593

stok artışından kimsenin haberi yok sanırım. şirkette bu şekilde neden cevap verememiş oda ayrı tabi
    Stoklardan herkesin haberi vardır. Zaten açık bir bilgidir bu.
    Ama döviz açık pozisyonu sadece stoklar ile yorumlayamayız... Firmanın geçmişte yaşadığı finansal sorun yatırımcının aklındadır...Bundan dolayı bir tedirginlik olması normal...
    Dediğiniz gibi stokların ciroya girmesi 3.çeyrek ve sonrasında izlenecek olan konudur...

4. "Parasal olmayanlar, zaman içinde nominal değerde değişikliklere uğrayan varlıklar ve yükümlülükler olacaktır. Örneğin, maddi veya maddi olmayan varlıklar, stoklar, uzun vadeli finansal yatırımlar veya karşılıklar"

demekmiş parasal olmayan diğer yükümlülükler.

En çok parasal olmayan diğer yükümlülükler kısmında döviz açığı var. 80 milyon dolar civarı.

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

5. #cwene Ziraat Katılım Bankası A.Ş. ile 847.000.000 TL tutarlı sale and lease back yapmıştır.

Patronu tebrik ederim. Güzel bir iş yapmış. Uygun bir finansman yaratmış.

6. Sn Paydaslar,

Hissenet formuna tapatalk uygulaması üzerinden uzun suredir kullanıyorum.1 haftadır yorum kısmının hemen altında resim ekleme için kullabdigim Fotoğraf,Dosya kısmına bastığımda telefonun galerisi açılmıyor ve depolama için uygulamaya yazma okuma izni verilmesi gerektiği uyarısı gelmektedir.

Ayarlar-Ugyulamlar-Tapatalk izinler kısmındada depolama ile ilgili bir izin seçeneği gelmemektedir.Sadece konum,kişiler ve bildirimlerle iglili izin ayarları yapilabilmektedir.

Bu sorunu yaşayan veya nasıl cozulebilecegini bilen varsa paylasabilirse çok sevinirim.

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şirkete bu konuyu sordum. Net bir cevap vermediler...
    Bugun bende firmaya telefonda bazı sorular sordum..

1-Doviz açık pozisyonunun artış eğiliminde olmasını sordum.Nasil yorumluyorsunuz bu durumu?

Cevap:Bu durumun birazda şirketin iş yapış şekliyle alakalı bir durum olmasindan kaynakli oldugunu uzun uzun bahsetti.Ihale usulü calisilmasindan dolayı sarkmalar olabileceğini söyledi.Daha güçlü sonuçların 3.ve 4. Ceyrek finansallarinda yansıyacagini belirtti.

Bende söylediklerinizden 3.ve 4.ceyreklerde döviz açık pozisyonunun tamamen kapatılamasada düşüş egilimine girilecegini anladigimi ifade kendisine ifade ettim.O da öyle beklediklerini soyledi.

2-Izahnamede belirtilen 2023 sonu 638 milyon dolarlık ciro hedefiyle ilgili öngorunuz nedir?bu hedefi yakalayabilecek misiniz?Suana kadar yaklaşık 4 milyarlık bir ciroya ulaşıldığını bu hedef için geri kalan periyotta 12 milyarlık ciro yapılması gerektiğini söyledim.

Cevap:Gecen hafta bir sunum paylasmislar.O sunumda da detaylı bir şekilde sene sonu hedefleri için suanki durumlarini özetleyen bilgiler vermişler.Ilgili sunumu inceledim önemli gordugum yerin resmini kaydettim ancak yukarda bahsettiğim resim ekleyeyeme ptobleminden dolayı dosyayı yuklemiyorum
    Ozetle:Şuana kadar ciro hedefinin %102 hedef paralelinde gittiğini,brüt kar ve favok marjlarinda %90 ve %80 oranlarıyla hedefin biraz altında seyrettiklerini sunumda da paylasmislar.Telefonda da bunlardan bahsetti.

8.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Bugun bende firmaya telefonda bazı sorular sordum..

1-Doviz açık pozisyonunun artış eğiliminde olmasını sordum.Nasil yorumluyorsunuz bu durumu?

Cevap:Bu durumun birazda şirketin iş yapış şekliyle alakalı bir durum olmasindan kaynakli oldugunu uzun uzun bahsetti.Ihale usulü calisilmasindan dolayı sarkmalar olabileceğini söyledi.Daha güçlü sonuçların 3.ve 4. Ceyrek finansallarinda yansıyacagini belirtti.

Bende söylediklerinizden 3.ve 4.ceyreklerde döviz açık pozisyonunun tamamen kapatılamasada düşüş egilimine girilecegini anladigimi ifade kendisine ifade ettim.O da öyle beklediklerini soyledi.

2-Izahnamede belirtilen 2023 sonu 638 milyon dolarlık ciro hedefiyle ilgili öngorunuz nedir?bu hedefi yakalayabilecek misiniz?Suana kadar yaklaşık 4 milyarlık bir ciroya ulaşıldığını bu hedef için geri kalan periyotta 12 milyarlık ciro yapılması gerektiğini söyledim.

Cevap:Gecen hafta bir sunum paylasmislar.O sunumda da detaylı bir şekilde sene sonu hedefleri için suanki durumlarini özetleyen bilgiler vermişler.Ilgili sunumu inceledim önemli gordugum yerin resmini kaydettim ancak yukarda bahsettiğim resim ekleyeyeme ptobleminden dolayı dosyayı yuklemiyorum
    Ozetle:Şuana kadar ciro hedefinin %102 hedef paralelinde gittiğini,brüt kar ve favok marjlarinda %90 ve %80 oranlarıyla hedefin biraz altında seyrettiklerini sunumda da paylasmislar.Telefonda da bunlardan bahsetti.

Teşekkürler paylaşım için.
    Döviz açık pozisyonu evet yaptığı iş sebebi ile oluşacaktır. Aşağıya düşürdüğü sürece sorun yok...

Geçen hafta paylaşılan sunumun linkini verirmisiniz? Sitelerinde yeni bir sunum görmedim. En son haziran ayı var.
    Son düzenleme : emregunes; 30-08-2023 saat: 00:32.

Sayfa 282/342 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •