Sayfa 998/1004 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,977 - 7,984 arası.

Konu: Viop LIII

ISCTR projeksiyonum cok iyi calisti. 60 kademesini aldim ama biraz daha cesur davranabilirdim.

Neyse ki Saholden de aldik bir 70 kademe

Endeks belirsiz, Bist30 8700 potansiyeli var. Orada hareketim yok

Astor shortladim bir de tepeden bakem. Alacam bunun anahtarini

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    ISCTR projeksiyonum cok iyi calisti. 60 kademesini aldim ama biraz daha cesur davranabilirdim.

Neyse ki Saholden de aldik bir 70 kademe

Endeks belirsiz, Bist30 8700 potansiyeli var. Orada hareketim yok

Astor shortladim bir de tepeden bakem. Alacam bunun anahtarini
    Ben Topiği açtıgımda 112 liraymış. Balonun balonu olduğu için oraya yazmıştım şimdi zepline döndü iyice. Ama kağıtlarda açığa satış olmadığı için rasyonel olmayan fiyatlama uzun süre devam edebiliyor

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ben Topiği açtıgımda 112 liraymış. Balonun balonu olduğu için oraya yazmıştım şimdi zepline döndü iyice. Ama kağıtlarda açığa satış olmadığı için rasyonel olmayan fiyatlama uzun süre devam edebiliyor
    Kesinlikle cok haklisin. Tek yone odakli yani long odakli bir borsamiz var.

Hadi covid zamani volatil yuksek dedin yuzde 10 taban tavan siniri getirdin aciga satisi kaldirdin ama artik normallesme zamani bence.

Sirket fena degil, eminim daha da buyuyecek isler yapacaktir ama burada olmayi hak etmiyor su anda.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Güccükken mahallede ki çocuklarınan çatal dalla bir parça meşin ve serun lastiğinden kuş sapanı yapardık, ağaçtaki kuşlara taş atarkene çok cam kırdığımız olmuştur, şangır şungur ses duyunca tabanları yağlayıo kaçardık, hey gidi günler. akşam eve gelince de baba kulağımızı üüüle bi çekerdi ki sanki lastik gibi uzamış sanar yarım saat aynaya bakardım kulaklarda bi şekil değişikliği olmuş mu diye.
    Ayasofya abi üc gündür canım çok sıkkın, baba yoğunbakımda yatıyor entübeli şekilde,durumu kritik dediler, her telefon çaldığında kalbim güm güm atıyor
    Abim çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin.

5. Kapanışta anahari alırız dayı sanki.

VOB yapmayın

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Güccükken mahallede ki çocuklarınan çatal dalla bir parça meşin ve serun lastiğinden kuş sapanı yapardık, ağaçtaki kuşlara taş atarkene çok cam kırdığımız olmuştur, şangır şungur ses duyunca tabanları yağlayıo kaçardık, hey gidi günler. akşam eve gelince de baba kulağımızı üüüle bi çekerdi ki sanki lastik gibi uzamış sanar yarım saat aynaya bakardım kulaklarda bi şekil değişikliği olmuş mu diye.
    Ayasofya abi üc gündür canım çok sıkkın, baba yoğunbakımda yatıyor entübeli şekilde,durumu kritik dediler, her telefon çaldığında kalbim güm güm atıyor
    Gecmis olsun bozkurt.....................
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ne oldu korktun mu cicim.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Korkarım kumara dönecek gibi. Abi hem matriks hem cep veri ücreti 1000 TL den fazla. Onu ödemeyeyim dersem 10 milyon hacim gerekiyor onu yapayım derken çarpılmak var. Sadece cep var artık

8. Reis

Yetim olarak Allah şifa versin diyorum.

Sayfa 998/1004 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •