Artan

181,50 10 18:10
169,40 10 18:10
33,44 10 18:10
54,45 10 18:10
12,10 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

40,20 -9.99 18:10
82,20 -9.97 18:10
53,85 -9.95 18:10
57,15 -9.93 18:10
110,70 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

9.084.058.767,25 18:10
7.622.357.716,30 18:10
7.600.176.673,57 18:10
6.983.959.212,40 18:10
6.891.108.563,27 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2635 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sayýn arkadaþlar daha ince ayrýntýlarda çok þeyler var, ama olayýn özetinde Yabancýlar parasý neyse 10 mislini verip satýn alýrlar bu þirketi..
    Birde bugüne kadar üstadlýk þuyluk buyluk iddam olmadý esas iþimde borsa deðil... ancak
    otkar nugyo yataþ asuzu adel vb vb gibi 40 kat 100 kat giden hisseleri ilk ben buldum cýkardým sonra tüm üstadlar???
    sahip çýktý çýkýyor burdan surdan aldým sattým ordan dedim vs...

TNZPT yi bugün orada burda yazan çizen yok.. 100 lirada 200 lirada ben demiþtim diyenlere Acemþah dersiniz:!!!

Bu kadar paylaþým þimdilik yeter..
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2. Sevgili acemsah o hustadlar x li sitede sadece yükseliþte varlar. Düþünce twit silerler. Seni az yada çok takip ederiz o yüzden hakkýný teslim etmek lazým. Ýçimiz rahat bende araþtýrmaya devam ediyorum olgunlaþtýkça yazacaðým benim meslekte aslýnda saðlýk deðil.(elektrik muh) ama þirketin vizyonu gerçekten ilginç.bu projeler ve arsalar hükümet arkasinda olmasýyla da baðlantýlý kanýmca. Harici kýþ aylarý yaklaþýyor. Pandemi söylentileri de var. O taraftaki gelismler hýzlý artýþa da sebep olabilir. Cwen hisseleri almasý da ayrý bir baþarý diyebiliriz. Alfas Astor hissesi aldý diye yere göðe sigdiramadilar hisseyi. Bizi de elbet zamaný gelince görüp alacaklar. Sadece sabýr diyorum...

3.  Alýntý Originally Posted by karacabey60 Yazýyý Oku
    Sevgili acemsah o hustadlar x li sitede sadece yükseliþte varlar. Düþünce twit silerler. Seni az yada çok takip ederiz o yüzden hakkýný teslim etmek lazým. Ýçimiz rahat bende araþtýrmaya devam ediyorum olgunlaþtýkça yazacaðým benim meslekte aslýnda saðlýk deðil.(elektrik muh) ama þirketin vizyonu gerçekten ilginç.bu projeler ve arsalar hükümet arkasinda olmasýyla da baðlantýlý kanýmca. Harici kýþ aylarý yaklaþýyor. Pandemi söylentileri de var. O taraftaki gelismler hýzlý artýþa da sebep olabilir. Cwen hisseleri almasý da ayrý bir baþarý diyebiliriz. Alfas Astor hissesi aldý diye yere göðe sigdiramadilar hisseyi. Bizi de elbet zamaný gelince görüp alacaklar. Sadece sabýr diyorum...
    Karacabey yanlýþ anlama ama beni nerde keko ve acemþahýn aldýðý hisseler var dalýyosun.Allahdan saðlam kaliteli insanlar...Daldan dala atlayarak karambole gidiyosun...Araþtýr incele derim hisseleri...Acemþah ý yýllardýr tanýrým?Onun gibi sabýrlýmýsýn sen? Þimdi dersin ki þýnu aldým karla sattým...Þu an piyasa ralli yapýyor...Düþüþde gir de daldan dala atla bakalým portföy nasýl eriyor...Þu borsada kaliteli bilgili insanlar olmasa çoðu kiþi kazanamaz..Onlar araþtýrýyor inceliyor formda paylaþýyor...Uyanýk olanlarda atlýyor...Lakin Sabýrlý olcaksýn...Luna park gibi bir oyuncakdan öbür oyuncaða atlamýyacaksýn.Yoksa kazançlar geçici olur....
    Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
    Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!

4. Kardeþ yanlýþ anlýyorum artýk senin iþin gücün yok mu beni takip ediyorsun.seni daha öncede uyardým.ister dala çýkarým ister dalý keserim o benim sorunum... Aldýðým yeride sattýðým yeri de yazarým..sen kendi iþine bak....

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •