Sayfa 169/1001 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Bugun isc aselsan ile 8000 ustinde tutunduk yarinda thy tuprs ile tutabilirler. Dedigim gibi malda olunca satmiyorlar. Gorunus yukari alip mal cikmak, asagi inislerde kademeler cabuk dusuyor. Bir sure buralarda 7800-8800 arasi oynarlar sonrasi yilbasi planlari var.Yon yukari aralik sonuna kadar 10000 asilir. 20 yillik boraaciyim tecrubelerime gore konusiyorum cikan para faize ya da dolara gitmez
    Yukari goy goya devam
    Arada bugunku gibi gazini alirlar endeksin.
    yarın da biraz gaz alırlar gibi görünüyor, ama cuma akşamı için not artırım beklentisi de oynanır..
    yarın verseler bile cuma toparlar gibi bi vaziyet görünüyor

2. Ozcan çok.guzel konuşuyor ve çok net cevaplar veriyor.cnn.de
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ozcan çok.guzel konuşuyor ve çok net cevaplar veriyor.cnn.de
    CHP için nokta atışları var,kimsenin diyemediklerini dile getiriyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    CHP için nokta atışları var,kimsenin diyemediklerini dile getiriyor
    Öz eleştiri böyle yapılır,

5. yarın sert açılış bekliyorum, %5+ gün sonu gelebilir

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ariston abi sen hisse vadelileri takip ediyorsun son gunlerde isc de guzel arbitraj imkani oldumu ?
    cogu hissenin vadeli pastasinda dger long tarafinda iken isctr de diger short miktari cok fazla
    benzer durum gubre de de var diger in short tarafta olmasi ama gubre genelde diger hisselere nazaran biraz daha fazla firsat veriyor arbitraj icin o yuzden arbitrajcilarin pozisyonlari diyebiliriz ama isc de ilk defa bu kadar yuksek gordum
    Bence az para olunca vadelide en iyi gayret esasına göre tazyik yapıyorlar.

Bu arada sohbetten bir bilgi ULKER'de de cemoka varmış düşük maliyet ile girmiş. Oradan para kazanır ise EKGYO ve PETKM'de hamle yapabilir bence.

Olağanüstü bir durum olmadıkça malı yerliye boca etmeyecekler diye anladım, oyuncular yabancı bekliyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Hisse vadeli APS fark

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 169/1001 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •