Sayfa 87/506 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 4045 madde; 689 - 696 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. 25,80 üstü kapanış yaparsa rokete bağlayabilir.. YTD

2.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    25,80 üstü kapanış yaparsa rokete bağlayabilir.. YTD
    aynen öyle dostum...daha önce iki defa 25,52-25,96 yı denemiş ve geçememişti...belki de çanak kulp formasyonu yapmak istemişti... bir çok kişi artık orayı geçemez düşüncesine girdi ve bence bir çok ky sattı...ben hiç bir şekilde satmadım..şimdilik de satmam...istediği gibi algılar yapsınlar...durmak yok..yola devam inşALLAH...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. 26,00 Psikolojik seviyede iyicene çalışsın...gidip gelsin maliyet oluşsun..ardından da artık bir zahmet geçsin buraları...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sana katılıyorum dostum...bence tahtacı da bunun farkında...hissenin takaslarını hiç incelemedim ama hareketlerine baktığımda tecrübelerim bu hissenin çok iyi toplandığını söylüyor...sanki gerilmiş yay gibi ...her an sert hareket edecekmiş gibi duruyor...bence aşağı yukarı sert hareketler yaparak güvenmeyenleri dökmek istiyorlar...sonrasında bilanço beklentileri ile birlikte diğer enerji ve belki de tarım ve gıda beklentilerini de satın alabilirler...iki defadır 25,50-25,96 aralıklarını görmesine rağmen satmadım..bir çok ky da satmadı...sanki orayı aşamayacak görüntüsü de veriyorlar...galiba bu sefer de tekrardan oraları deneyecek bir çok ky aha geçemez deyip verecek malı...tahtacı da alanları toplayıp bir güçlü çıkış yaptıracak izlenimi ediniyorum..

dün bu yorumu yapmıştım...bakalım bu öngörüm gerçekleşecek mi ??

5. Demir-çelik sektöründe en katma değerli ürünleri üreten ve marjları en iyi firma. Aynı zamanda enerji sektöründe de faal durumda, yakında tarıma da girebilir yeni aldığı jeotermal tesisi sayesinde.. 10 aydır yatıyor daha TL tepesini geçememiş. Grafikte çok net çanak kulp var..

Brent petrol 90,35 dolardan fiyatlanıyor, emtia hisselerinin yavaş yavaş zamanı geliyor..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    off offf kimleri görüyorum burada...sen nerelerdeydin dostum...seni çok özledik...gesan 40-50 lerde iken keko sen çok ah alıyorsun ,yenilenebilir enerji de neymiş , gesan o kadar değerli ise neden patron onu 17 tl den arz etti diyen dostum şimdi buraya gelmiş....

dostum bir türlü kendini geliştirmiyorsun...bu şirket modernizasyon yatırımları yaptı ve yapacak..kar marjı yüksek katma değeri yüksek ürünlere yöneliyor...yenilenebilir enerji işine giriyor...onun ile birlikte belki de tarım ve gıdaya girecek...halka arz her zaman için şirketler için bir millattır diyordum...arzdan sonra bu şirket bol nakite kavuştu ve yatırımlarını yaptı ...büyümek için gerekli her türlü adımı atıyor...tabi arzdan sonra köprünün altından çok sular geçti...sen bu gelişmeleri göremedin...ilk günkü hareketi kafanda kalmış...

sana tavsiyem (kolay kolay kimseye tavsiye vermem) artan paran ile sürekli bu hisseyi topla..çok da uzun olmayan bir sürede bu hisse çok kıymete binecek...ilginç fiyatlamalara maruz kalacak...o zaman belki beni hatırlar ve hep dua edersin...bu hisseyi de toplarken sakın hissenin günlük hareketlerine aldanma...2025 yılının ortalarına kadar tut...kazanmasan gel şu kekoya sen bir b...k bilmiyorsun de...
    Kar Adam iyi niyetli bir dost ama hiç de iyi bir yatırımcı değil hep çorba parasına işlem yapardı, geçmişte ben de sabır konusunda çok uyardım ama parası olmadığı için genelde tutamıyor malı, en son Sise ve Ardyz hisselerinde görüşmüştük.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Kar Adam iyi niyetli bir dost ama hiç de iyi bir yatırımcı değil hep çorba parasına işlem yapardı, geçmişte ben de sabır konusunda çok uyardım ama parası olmadığı için genelde tutamıyor malı, en son Sise ve Ardyz hisselerinde görüşmüştük.
    dostum yatırımcı olmadıktan sonra kazanmak zor...bence kazanamamanın az para ile ilgisi yok...biz bir adet beşbirlik altın sermayemizle nerelere geldik...iki yıl önce 10 bin tl si olan bir akrabamın sermayesini nerelere çıkardık...bu biraz da kendini geliştirmek ve ardından da sabır etmek ile ilgili..karlı adam dostuma ne kadar anlatırsan anlat o kısa vadeli acaba çorba parası kazanabilirim mi derdine düşüyor...o yüzden de beklemeyi sevmiyor...gidip en hareketli hisselere en tepelerden giriyor...sonra da hisse düzeltmeye girince bekle babam bekle..sonra zaman kayıp et..bir bakmışsın ki bir yılda bir arpa boyu yol gitmemişsin... tıpkı ilk zamanlardaki keko gibi... ben 3-4 yıl içinde iki sermaye kayıp etmiştim...

8. kocaerde dalga boyları büyüyor...buda agresifliği işaret ediyor dostlar...bakalım ağalar bu hisseye nasıl bir rota çizmişler ?? bir çok beklentisi olan bu hisseye nasıl muamele edecekler ??

Sayfa 87/506 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •