25,80 üstü kapanış yaparsa rokete bağlayabilir.. YTD
25,80 üstü kapanış yaparsa rokete bağlayabilir.. YTD
aynen öyle dostum...daha önce iki defa 25,52-25,96 yı denemiş ve geçememişti...belki de çanak kulp formasyonu yapmak istemişti...bir çok kişi artık orayı geçemez düşüncesine girdi ve bence bir çok ky sattı...ben hiç bir şekilde satmadım..şimdilik de satmam...istediği gibi algılar yapsınlar...durmak yok..yola devam inşALLAH...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
26,00 Psikolojik seviyede iyicene çalışsın...gidip gelsin maliyet oluşsun..ardından da artık bir zahmet geçsin buraları...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Demir-çelik sektöründe en katma değerli ürünleri üreten ve marjları en iyi firma. Aynı zamanda enerji sektöründe de faal durumda, yakında tarıma da girebilir yeni aldığı jeotermal tesisi sayesinde.. 10 aydır yatıyor daha TL tepesini geçememiş. Grafikte çok net çanak kulp var..
Brent petrol 90,35 dolardan fiyatlanıyor, emtia hisselerinin yavaş yavaş zamanı geliyor..
dostum yatırımcı olmadıktan sonra kazanmak zor...bence kazanamamanın az para ile ilgisi yok...biz bir adet beşbirlik altın sermayemizle nerelere geldik...iki yıl önce 10 bin tl si olan bir akrabamın sermayesini nerelere çıkardık...bu biraz da kendini geliştirmek ve ardından da sabır etmek ile ilgili..karlı adam dostuma ne kadar anlatırsan anlat o kısa vadeli acaba çorba parası kazanabilirim mi derdine düşüyor...o yüzden de beklemeyi sevmiyor...gidip en hareketli hisselere en tepelerden giriyor...sonra da hisse düzeltmeye girince bekle babam bekle..sonra zaman kayıp et..bir bakmışsın ki bir yılda bir arpa boyu yol gitmemişsin...tıpkı ilk zamanlardaki keko gibi...
ben 3-4 yıl içinde iki sermaye kayıp etmiştim...
kocaerde dalga boyları büyüyor...buda agresifliği işaret ediyor dostlar...bakalım ağalar bu hisseye nasıl bir rota çizmişler ?? bir çok beklentisi olan bu hisseye nasıl muamele edecekler ??
Yer İmleri